Dit is waarom we geen jonge James Bond zullen krijgen

News
vrijdag, 14 april 2023 om 16:00
no time to die st 1 jpg sd low copyright danjaq llc and metro goldwyn mayer studios inc all rights reservedf1581114459
Het is nog steeds onbekend wie de opvolger van Daniel Craig wordt. De casting director heeft uitgelegd waarom we in ieder geval geen jonge James Bond gaan krijgen.
Toen Daniel Craig begon met zijn loopbaan als James Bond, was de acteur 38 jaar oud. Ondertussen is hij alweer 55 jaar oud en heeft hij met No Time to Die echt zijn laatste 007-film gehad. Voor de opvolger wil de productie iemand vinden die nog langer dan Craig mee kan gaan, waardoor het logisch lijkt om te focussen op een jonge James Bond.
Maar volgens casting director Debbie Williams wordt de nieuwe 007 niet iemand in de 20, dat heeft ze gezegd in een interview met RadioTimes. In het verleden hebben wel vaker jonge acteurs auditie gedaan voor de rol, waaronder een destijds 22-jaar oude Henry Cavill, maar de productie heeft een regel opgesteld dat het iemand van minimaal in de 30 moet zijn.

“We hebben gekeken naar jongere acteurs, maar ik denk niet dat ze de ervaring en mentale capaciteit hadden om het aan te kunnen. Het is niet alleen de rol die ze op zich nemen, het is een enorme verantwoordelijkheid.”

Grote favoriet voor James Bond

Voordat Craig werd overgehaald om toch 007 te spelen in No Time to Die, waren er ook andere grote namen die auditie gedaan hebben voor de rol. Daar zitten een aantal namen tussen die lange tijd werden gezien als favoriet voor de rol, zoals Idris Elba, Tom Hardy, Regé-Jean Page en Sam Heughan. Elba en Hardy hebben ondertussen aangegeven dat ze James Bond niet gaan spelen.
De acteur die momenteel de torenhoge favoriet is, is Aaron Taylor-Johnson. De acteur heeft in Bullet Train nog zijn vechtkunsten in een strak pak laten zien en naar verluidt heeft hij een ontmoeting gehad met producent Barbara Broccoli, die goed verliep.

Populair Nieuws