Gek op co-op games? Deze expert komt met een nieuwe titel

News
donderdag, 18 april 2024 om 12:00
it takes twof1614606438
Veel games hebben een multiplayer co-op modus, maar een game die je alleen met zijn tweeën kan spelen zie je niet zo vaak. Laat dat nu precies zijn waar Hazelight Studios zich in specialiseert. Dit jaar krijgen we te horen waar de It Takes Two-studio nu aan werkt.
It Takes Two was in 2021 een enorme hit: de game won zelfs Game of the Year bij The Game Awards. Nu komt de studio met het bericht dat we binnenkort een nieuwe game zien. Hazelight, onder leiding van de opvallende figuur Josef Fares, wordt dit jaar tien en de onthulling hoort bij de viering van dat jubileum.
Hazelight laat nog niet weten wanneer de onthulling precies komt. Mogelijk staat hij alleen nog niet al te snel voor de deur. Op Twitter heeft de studio het over “later dit jaar”, wat van alles kan betekenen.
Er zijn deze zomer natuurlijk de nodige showcases, waaronder Summer Game Fest. Dat kan een mogelijke plek zijn om de nieuwe game te zien, maar het is ook al redelijk snel. De woorden “later dit jaar” suggereren toch dat het iets langer duurt.
De studio noemt ook dat de werkelijke jubileumviering in november is. Het zou dus kunnen dat de onthulling pas rond die tijd onthuld wordt. Voor nu kunnen fans de Twitter-pagina van de studio in de gaten houden voor wat leuke momenten uit de geschiedenis van de studio.

Eerste game van It Takes Two-maker in een nieuw jasje gestoken

Behalve It Takes Two maakte Hazelight eerder ook al A Way Out, maar de hele studio dankt zijn bestaan aan een andere game, namelijk Brothers: A Tale of Two Sons. Die game werd door Josef Fares gemaakt en het succes ervan spoorde hem aan om Hazelight op te richten. Wie de game nog niet kent, kan sinds februari een remake spelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties