Update - Eerste game van It Takes Two-maker krijgt remake

News
vrijdag, 08 december 2023 om 14:00
brothers a tale of two sonsf1579624042
It Takes Two maakte veel furore in 2021 en werd zelfs Game of the Year bij The Game Awards. De game was een grote doorbraak voor regisseur Josef Fares. Wie fan is geworden van zijn werk kan waarschijnlijk uitkijken naar een remake van zijn eerste game.

Update - Brothers: A Tale of Two Sons Remake aangekondigd tijdens The Game Awards

De remake van Brothers: A Tale of Two Sons is bevestigd. Tijdens The Game Awards is een trailer van de remake getoond, die een aanzienlijke grafische sprong laat zien. De game verschijnt op 28 februari 2024 voor PS5, Xbox Series X/S en PC.
Oorspronkelijk bericht:
Het ziet ernaar uit dat Brothers: A Tale of Two Sons een remake krijgt. Dat nieuws werd aanvankelijk gedeeld door de vrijwel altijd betrouwbare leaker Billbil-kun. De game was de eerste van Josef Fares, inmiddels bekend van It Takes Two.
Het is alleen niet duidelijk of Fares zelf betrokken is bij de remake. Volgens Billbil-kun wordt de game namelijk uitgegeven door 505 Games, net als het origineel, wie de remake maakt is niet duidelijk, maar het origineel werd gemaakt door Starbreeze. Fares is inmiddels studiohoofd van Hazelight, waar hij It Takes Two en A Way Out maakte, games die beide werden uitgegeven door EA.

Wat voor game is Brothers: A Tale of Two Sons?

Net als de andere games van Josef Fares is Brothers: A Tale of Two Sons een game die twee speelbare personages volgt. Maar in tegenstelling tot A Way Out en It Takes Two, kun je de game met één persoon spelen. De beide broers worden namelijk elk bestuurd met één van de twee sticks van dezelfde controller.
In de game gaan twee broers op avontuur om hun vader te redden. Hij is namelijk ziek en kan waarschijnlijk alleen genezen worden door het Water of Life. De game verscheen oorspronkelijk in 2013, dus zou wel een likje verf kunnen gebruiken.
Dit bericht is bijgewerkt op 8 december 2023.

Populair Nieuws

Laatste Reacties