Dit is wanneer de Summer Game Fest 2024 showcase te zien is

News
donderdag, 14 maart 2024 om 10:00
summer game festf1621435876
De zomer is alweer dichterbij dan hij lijkt. Dat is meestal een goed seizoen voor games, aangezien er van alles onthuld wordt. Summer Game Fest is in 2024 bijvoorbeeld terug met een showcase.
Geoff Keighleys E3-vervanger Summer Game Fest is dit jaar weer terug. Begin juni is het weer zover. Er hangt nu ook een specifieke datum aan de showcase waarmee het evenement aftrapt: de showcase is te zien op 7 juni.
Het is een twee uur durende show die live wordt uitgezonden. Hij begint om 22.00 uur Nederlandse tijd, dus als je hem wil zien kan het zijn dat je iets langer moet opblijven dan gebruikelijk. Live aanwezig zijn kan ook: vanaf 7 mei zijn er tickets verkrijgbaar voor het YouTube Theater in Los Angeles.

Wat is er te zien tijdens de Summer Game Fest 2024 showcase?

Er zijn momenteel nog geen specifieke titels waarvan al bekend is dat ze van de partij zijn bij de Summer Game Fest 2024 showcase. Veel grote uitgevers hebben meegedaan aan eerdere edities. Van de drie grote console-makers is Nintendo de enige die nog nooit aanwezig is geweest, maar van PlayStation en Xbox lijkt het waarschijnlijk dat ze iets te tonen hebben.
Summer Game Fest heeft een aantal jaren de spotlight moeten delen met E3. Maar dat zal dit jaar niet meer het geval zijn. E3 heeft sinds de pandemie weinig succesvolle edities gehad en de organisatie liet vorig jaar weten dat het evenement voorgoed gecanceld is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties