Mega deals bij MediaMarkt op enorm handige gadgets

News
donderdag, 18 april 2024 om 11:00
mediamarktf1641464864
Het is feest bij MediaMarkt, want bij de bekende winkelketen is er nu ontzettend veel korting te vinden dankzij een scala aan deals (voorheen de Mega Deals genoemd). Tal van tablets, telefoons en andere gadgets zijn nu met flinke korting verkrijgbaar.
Daarbij vallen een aantal categorieën op, zoals smartphones. Op tal van iPhones is namelijk een kleine korting te vinden via een inruilbonus. Hierdoor kost de iPhone 15 Pro wel 1099 euro, maar krijg je 60 euro terug bij het inleveren van je oude smartphone.
Als het op tablets aankomt, is de korting een stuk directer. Zo zijn tal van Samsung-tablets goedkoper, terwijl ook de lijn van Lenovo met korting te vinden is. Hieronder een greep van de deals:

Ook tal van MediaMarkt deals op games

Buiten een flinke lading techdeals, zijn er ook lopende acties op een aantal nieuwe games, waaronder de recent verschenen Prince of Persia: The Lost Crown. Die is nu voor de helft van de prijs te vinden, net als een aantal andere toffe titels.
Mocht je liever gamen op PC, zijn er ook genoeg opties voor je. Zo is een krachtige gaming laptop van Asus in de aanbieding en is de nieuwe handheld van MSI ook al met korting te vinden. Het betreft de recent verschenen MSI Claw die nu 100 euro goedkoper is.
Uiteraard is er nog veel meer korting te vinden bij MediaMarkt. Hier kun je het complete overzicht aan producten met korting vinden bij de bekende winkelketen. Wees er alleen wel snel bij, want de aanbiedingen zijn niet lang meer geldig. Zondag 21 april is de laatste dag om te profiteren.

Populair Nieuws