Gehate skin binnenkort weg uit Call of Duty Modern Warfare 3

News
woensdag, 22 november 2023 om 14:30
call of duty modern warfare 3 mapsf1699625085
Vaak duurt het even voor een nieuwe Call of Duty een controversiële skin krijgt, maar in Modern Warfare 3 was het meteen raak doordat spelers skins uit Modern Warfare 2 mee mochten nemen. Eén skin was op meerdere maps praktisch onzichtbaar en kreeg daarom veel kritiek. Sledgehammer Games laat weten het probleem binnenkort op te lossen.
Er is veel kritiek op een specifieke skin in Call of Duty Modern Warfare 3. De Gaia-skin, ook wel Groot-skin genoemd, bestaat grotendeels uit takken en twijgjes. De kleuren van die takken en het feit dat er veel lege, doorzichtige ruimte tussen zit, maken het heel moeilijk om spelers die de Gaia-skin gebruiken te zien op bepaalde maps. Dat is natuurlijk een oneerlijk voordeel voor wie de skin gebruikt en dus zijn veel spelers Gaia liever kwijt dan rijk.'
De skin is pas net geïntroduceerd en hij wordt dan ook niet helemaal uit de game gehaald. Maar het wordt in een toekomstige update wel tijdelijk onmogelijk gemaakt om hem te gebruiken, zo laat Sledgehammer Games weten op Reddit (via PC Gamer). Vervolgens wordt de skin aangepast, waarna hij weer beschikbaar wordt.
Gaia werd in Modern Warfare 2 geïntroduceerd tijdens het zesde seizoen van de game. Spelers hadden meteen moeite om de skin te zien, maar de problemen kwamen extra onder da aandacht met de release van Modern Warfare 3. Op de maps Wasteland en Estate ging de skin soms compleet op in de omgeving.

Call of Duty Modern Warfare 3 bijzonder slecht ontvangen

Ook zonder de Gaia-skin is er veel kritiek op Modern Warfare 3. Het is zelfs één van de slechtst gewaardeerde Call of Duty-games ooit. Een groot kritiekpunt is dat de game erg aanvoelt als peperdure DLC voor Modern Warfare 2.