The Mandalorian blijft zich focussen op dit personage

News
woensdag, 22 november 2023 om 13:30
the mandalorian seizoen 2 trailer 4f1600182801
Na seizoen 3 van The Mandalorian waren er speculaties dat de serie zich voortaan zou gaan richten op een ander hoofdpersonage. Volgens actrice Katee Sackhoff is dat alleen niet het geval.
Let op: dit bericht bevat spoilers over The Mandalorian seizoen 3!
In het derde seizoen van The Mandalorian kwam er een grotere focus op de Mandalorians en het terugveroveren van de planeet Mandalore - waarvan gedacht werd dat hij niet meer bewoonbaar zou zijn na een bombardement van The Empire. Het seizoen eindigde uiteindelijk met Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) als de nieuwe heerser van Mandalore, met de Darksaber in haar handen.
Door de gebeurtenissen in het laatste seizoen zijn fans aan het speculeren dat Din Djarin (Pedro Pascal) niet meer de hoofdrolspeler zal zijn in seizoen 4. Dat werd ook nog eens gevoed door een uitspraak van executive producer Rick Famuyiwa, die stelde dat Din Djarin niet meer wordt gezien als ‘de sole titular Mandalorian bij Disney’.
Volgens Katee Sackhoff zal het personage van Pedro Pascal alleen wel de titelfiguur blijven. Dat zegt de actrice in gesprek met The Direct.

“Ik denk dat het verhaal van de Mandalorians en het verhaal van Bo-Katan verteld moesten worden, ik geloof op geen enkele manier dat het verhaal van Din [Djarin] erdoor in het gedrang kwam, en dat was ook nooit de bedoeling. En weet je, Pedro en ik hebben niet de zeggenschap over wie de show mag leiden. Dit is Din Djarin's show, het zal altijd Din Djarin's show zijn.”

Pensioen voor The Mandalorian?

De speculaties over een andere hoofdrolspeler worden daarnaast ook nog eens gevoed door de keuze van Din Djarin en Grogu - beter bekend als Baby Yoda - om met pensioen te gaan. We zien het tweetal in de laatste scène van seizoen 3 zich settelen in een klein huisje, wat niet de indicatie geeft dat ze van plan zijn om het heelal in te trekken voor nieuwe avonturen.