‘Gameplay nieuwe PS5 exclusive snel getoond’

News
maandag, 29 januari 2024 om 15:30
playstation 5f1603819462
Er gaan ineens veel geruchten over Sony’s plannen voor aankomende onthullingen. Er zou zelfs binnenkort een State of Play zijn. Het lijkt er nu op dat daarin ook gameplay voorbij kan komen van een nieuwe multiplayer FPS voor PS5 en PC.
Vorig jaar onthulde Sony tijdens een showcase in mei een nieuwe game van Firewalk Studios, dat zich toen pas had aangeloten bij PlayStation Studios. De game heet Concord en is een multiplayer shooter voor PS5 en PC. Gameplay werd vorig jaar alleen nog niet getoond.
Volgens de meestal betrouwbare leaker Billbil-kun komt daar binnenkort verandering in. Er zou binnenkort een nieuwe aankondiging worden gedaan rondom de game. Daarin wordt gameplay verwacht en zou Sony de personages, of een deel daarvan, onthullen.
Het was meteen bij de eerste onthulling al duidelijk dat Concord een sciencefiction game zou zijn en bovendien een redelijk kleurrijke wereld presenteerde. Volgens Billbil-kun is de toon van de game dan ook vergelijkbaar met Guardians of the Galaxy. Hoe dat verder tot uiting komt zal moeten blijken.

Concord te zien in nieuwe State of Play?

Als Concord inderdaad binnenkort verder wordt onthuld, kan het zijn dat hij tijdens een State of Play aanwezig is. Er gaan namelijk veel geruchten dat Sony ergens rond 31 januari, maar zeker voor het einde van de week, een nieuwe State of Play uitzendt. Daarin zouden bovendien heel wat verschillende titels aan bod komen.