‘Deze PS5-games zitten in de volgende State of Play’

News
maandag, 29 januari 2024 om 11:00
sony state of playf1596792451
Er gaan al een paar weken geruchten dat Sony binnenkort een State of Play uitzendt. Volgens nieuwe berichten is deze presentatie inmiddels vrij dichtbij. Bovendien lijken de games die getoond worden bekend.
Tot dusver heeft alleen Microsoft nog nieuwe games getoond in 2024. Maar Nintendo en Sony blijven waarschijnlijk niet lang uit: laatstgenoemde zou zelfs over een paar dagen al een State of Play uitzenden. Nick Baker van Xbox Era beweert namelijk dat hij op 31 januari wordt uitgezonden, iets wat leaker NateTheHate ook voor mogelijk houdt.
Baker heeft bovendien een enigszins cryptische lijst met games die volgens hem voorbij komen. Deze wordt, niet geheel onverwacht aangevoerd door Rise of the Ronin, een game die in maart verschijnt. Ook Final Fantasy VII Rebirth, dat eind februari verschijnt, komt voorbij.
Verder lijkt Baker te hinten naar Death Stranding 2, de Silent Hill 2-remake en de Until Dawn-remaster waar geruchten over gaan. Ook lijkt er iets te gaan gebeuren rondom Sonic, mogelijk een remaster van Sonic Generations. Verder worden Judas en de Metro-franchise genoemd.

Wanneer wordt de PlayStation State of Play aangekondigd?

Het is natuurlijk even afwachten hoeveel hiervan waar is en of de State of Play inderdaad op 31 januari komt. Ook als dat het geval is, kan de aankondiging tot vrij laat op zich laten wachten. Sony kondigt nieuwe State of Play-presentaties soms pas aan op de dag dat ze worden uitgezonden.

Populair Nieuws