Game of Thrones-actrice niet blij met naaktscènes

News
maandag, 07 juni 2021 om 11:30
game of thrones danyf1638126606
Met in totaal acht seizoenen en diverse spin-offs die eraan komen, kent HBO serie Game of Thrones wereldwijd succes. De serie staat ook wel bekend om de verschillende naaktscènes, waar Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel gemixte gevoelens over heeft.
Hieronder staan enkele spoilers over Game of Thrones!
Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel speelde de rol van Missandei of Naath in de serie, handlanger en een vriendin van Daenerys Targaryen. We konden haar zien schitteren in de serie tot en met seizoen acht, waar ze op een brute wijze werd vermoord. In haar scènes in Game of Thrones kwam er ook een aantal keer naakt voor, waar ze nu niet meer zo blij mee is.
Zo zegt Nathalie Emmanuel dat ze tijdens de serie goedkeuring had gegeven voor haar naaktscènes in Game of Thrones. Hier had ze zelf geen moeite mee, waardoor dit soort naaktscènes meerdere keren terugkwamen in de HBO serie. Nu geeft de actrice aan in een aflevering van de Make It Reign podcast dat, doordat zij goedkeuring gaf voor haar naaktscènes in Game of Thrones en hier comfortabel mee was, dat men vaak denkt dat ze dit vaker wil doen voor andere projecten en dat regisseurs denken dat ze blij is als ze naakt in beeld mag komen. Hierbij zegt Emmanuel dat mensen zich niet realiseren dat ze voor dit specifieke project toestemming heeft gegeven voor haar naaktscènes, maar dit niet betekent dat zij dit ook voor alle andere projecten wil doen.

Game of Thrones-actrice niet de eerste met gemixte gevoelens

Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel is niet de eerste die gemixte gevoelens heeft met haar scènes in de serie. Zo voelde Emilia Clarke zich onder druk gezet met haar naaktbeelden in de tijd dat ze hier nog geen nee tegen kon zeggen. Ook zijn er verhalen dat de GOT-crew Jason Momoa onder druk heeft gezet om naakt te gaan voor de serie.
Er komen nu steeds meer verhalen aan het licht over de wereldberoemde fantasieserie, die niet geheel positief zijn.

Populair Nieuws