Sean Beans Ned Stark kende het Game of Thrones einde niet

News
woensdag, 02 juni 2021 om 10:30
game of thrones danyf1638126606
Sean Bean kennen we vooral kennen van zijn rol als Ned Stark in de wereldberoemde serie Game of Thrones, die ongeveer twee jaar geleden geëindigd is. Alhoewel hij een grote rol speelde in de serie, heeft hij het hierna helemaal niet meer gevolgd en kende het Game of Thrones einde niet.
Let op: hieronder staan een aantal Game of Thrones spoilers!
De cast van Game of Thrones bevatte een aantal grote sterren, die op de meest aparte momenten aan hun einde zijn gekomen. Zo gebeurde dit ook met de rol van Sean Bean: Ned Stark. Zo was hij enkel aanwezig in het eerste seizoen in 2011, waar hij al snel bruut onthoofd werd. Nadat hij uit de serie verdween zou hij Game of Thrones helemaal niet meer gevolgd hebben.
In een interview met The Times heeft Sean Bean voor het eerst gehoord hoe de HBO serie, waar hij in het eerste seizoen deel uit maakte, met het laatste seizoen 8 is geëindigd. Tijdens het gesprek met The Times vertelt de interviewer aan Sean Bean hoe de serie is geëindigd nadat Ned Stark is vermoord. Zo vertelt hij over dat zijn ‘zoon’ Bran de koning van Westeros is geworden en zijn ‘dochter’ Sansa de koningin van het Noorden is.
In het interview gaf Sean Bean toe dat hij, na zijn vertrek in seizoen één, de serie niet meer goed gevolgd heeft. Toch vond hij het niet erg dat hij spoilers kreeg over het einde van de serie. Zo zegt Bean dat hij het over een tijdje alweer vergeten is.

Diverse Game of Thrones spin-offs komen eraan

Naast de originele Game of Thrones serie waar we Sean Bean’s Ned Stark in zagen verschijnen, kunnen we een aantal spin-offs verwachten in het GOT-universum zoals The House of the Dragon, The Tales of Dunk and Egg en nog vele anderen.

Populair Nieuws