Game Mania viert feest met mooie korting

News
vrijdag, 21 oktober 2022 om 11:00
In het najaar verwachten we vaak de nodige deals, al gebeurt dat vaak pas eind november in de vorm van Black Friday. Maar dit jaar begint Game Mania veel eerder met alle kortingen. Dat heeft een heugelijke reden, want er is er één jarig.
Het is niet bijzonder moeilijk om aan games te komen: de meeste speelgeodwinkels hebben een stelling met games en natuurlijk kun je ook online bestellen. Maar als je een gerichte game-winkel zoekt, kom je in veel steden bij Game Mania terecht. Dat is bovendien al een tijdje het geval.
Game Mania bestaat 30 jaar en dat viert de winkelketen door te trakteren. Dit weekend, van 21 t/m 24 oktober heeft Game Mania 30 verschillende deals lopen in zowel de webwinkel als fysieke filialen. Die deals zijn aardig uiteenlopend, maar we hebben een aantal interessante kortingen op een rijtje gezet
DualSense controller - 59,98 euro
Elden Ring - 44,98 euro
GTA 5 (PS5, Series X) - 19,98 euro
Splatoon 3 - 49,98 euro
PS5 Pulse 3D headset - 74,98 euro
Horizon Forbidden West - 44 98 euro
F1 22 - 39,98 euro
Tales of Arise - 24,98 euro
Je zult opmerken dat dat geen 30 deals zijn en dus kun je alle deals hier bekijken. Daar vind je dan bijvoorbeeld tweedehands games voor een prikkie, bordspellen en statues van Pikachu en het Hylian Shield uit Zelda. Game Mania belooft bovendien dat er nog tot het einde van het jaar nieuwe verrassingen op dezelfde pagina zullen verschijnen, dus ook als er nu niets voor je bij zit, is een bookmark geen gek idee.

Nog meer korting via inruilacties!

Je kunt momenteel ook terecht bij Game Mania voor inruilacties op games als Mario + Rabbids Sparks of Hope, Pokémon Scarlet & Violet en Modern Warfare 2. Hele andere deals kun je vinden bij bol.com en MediaMarkt. Je hoeft dus in ieder geval niet verlegen te zitten om een korting deze week.

Populair Nieuws