Nieuwe Mario-game met veel korting bij Game Mania!

News
dinsdag, 31 mei 2022 om 14:00
Nog even en we kunnen aan de slag met de nieuwste Mario Strikers-game. Op 10 juni verschijnt namelijk Mario Strikers: Battle League Football. Ruim een week van tevoren kun je de game al met flinke korting scoren bij Game Mania.
Mario Strikers heeft al jaren geen nieuwe games meer gehad. We hebben zelfs al hier en daar durven zeggen dat deze Mario sportgame nooit meer terug zou komen. Dat bleek een wat sombere inschatting, want volgende week is er een nieuw deel.

Mario Strikers Battle League nu al spotgoedkoop

Na zo’n lange afwezigheid kunnen we ons zo voorstellen dat je twijfelt of je zestig euro uit gaat geven aan een game waarvan je waarschijnlijk geen eerdere delen hebt gespeeld. Gelukkig kun je de game bij Game Mania nu al voor de helft van de prijs scoren. Als je bekend bent met Game Mania zie je waarschijnlijk al aankomen dat het gaat om een inruilactie.
Bij inlevering van één Nintendo Switch-game kun je Mario Strikers: Battle League Football kopen voor maar 30 euro. Je kunt alleen niet zomaar elke game inleveren: het is wel de bedoeling dat de game die je inlevert de korting inderdaad een beetje waard is. Alle deelnemende games kun je via de link hierboven zien.
Overigens is Game Mania niet de enige die een mooie actie heeft op een game. Steam geeft momenteel bijvoorbeeld een gratis game weg. Ook is er het nodig in de aanbieding bij MediaMarkt en heb je nog even de tijd om een fantastische game-reeks helemaal gratis te claimen in de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties