Game Mania stuurt verkeerde mails uit over annulering PS5

News
donderdag, 01 juli 2021 om 14:30
ps5 controllerf1592919068
Als je een reservering hebt staan bij Game Mania voor een PS5 en je krijgt een mail over een annulering, wees dan niet getreurd. Het betekent namelijk niet dat je order is geannuleerd, maar juist dat de bestelling klaar staat om op te halen!
“We bezorgen heel veel mensen nu ineens een hartaanval”, dat was het antwoord dat we kregen van een Game Mania-medewerker over de telefoon. Een e-mail belandde op de redactie, net als bij vele andere Nederlanders met de mededeling dat de pre-order van de PS5 geannuleerd is.
Gelukkig is dat niet het geval. Sterker nog, het tegendeel is waar. Na navraag bleek namelijk dat de bestelling niet is geannuleerd, maar dat de bestelling juist in aangekomen. Niet lang daarna kregen we nog een paar e-mails binnen waarin het goede nieuws werd bevestigd. Schrik dus niet als je een e-mail hebt binnengekregen van Game Mania dat je PS5 bestelling is geannuleerd, waarschijnlijk is het juist tijd voor een feestje!

Veel PS5 consoles komen binnen

Het lijkt er dus op dat Game Mania weer een nieuwe voorraad aan PS5 consoles heeft ontvangen en daarmee is de winkel niet de enige. Zo organiseert BCC weer een loting voor de next-gen console van Sony, waarvoor de inschrijving gisteren op slot is gegaan. BCC organiseerde in juni ook al een loting, evenals Coolblue. Als je dus nog een reservering voor een PlayStation 5 bij een Nederlandse winkel hebt open staan, dan is het dus mogelijk dat je exemplaar binnenkort op je ligt te wachten.
Heb je pre-order uitstaan voor de next-gen console, houdt dan goed ons overzicht van de PS5 voorraad in de gaten. Wij zullen je daarin namelijk zo snel mogelijk op de hoogte stellen wanneer er weer een aantal exemplaren in de vrij verkoop komen.