Game releases juli 2021 - Skyward Sword en The World Ends With You

Article
donderdag, 01 juli 2021 om 14:00
skyward sword hd divef1613647520
Er is weer een nieuwe maand begonnen, wat een aantal game releases weer een stapje dichterbij brengt. Helaas is het volop zomer, wat het aanbod voor deze maand toch wat aan de kleine kant maakt. Deze games kunnen we in juli 2021 verwachten.
Eén van de vroegste grote game releases van juli 2021 is Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Eerder dit jaar mochten we Monster Hunter Rise verwelkomen, maar vergis je niet: Monster Hunter Stories 2 speelt heel anders. Als je Monster Hunter graag turn-based had gezien, of graag een wat grotere focus op verhaal had gezien is dit misschien wel de game voor jou.
Wat verderop in de maand komt Nintendo met een HD-remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword. Het is een veelbesproken deel in de reeks, maar niet altijd om fijne redenen. Hopelijk weet de game met een knoppenbesturing en andere verbeteringen meer mensen aan te spreken.
RPG-liefhebbers hebben behalve Monster Hunter Stories nog meer om naar uit te kijken. Eind juli verschijnt bijvoorbeeld Neo: The World Ends With You, een vervolg op een Nintendo DS-klassieker. Ook zien we deze maand de release van Cris Tales, een indie-RPG die hier en daar het nodige stof doet opwaaien.
Verder kunnen Xbox Series X/S-eigenaren bijna een jaar na lancering aan de gang met Microsoft Flight Simulator. Ook de Blaster Master Zero-games komen deze maand eindelijk naar Xbox-consoles. Wie van visual novels houdt heeft ook geluk, want The Great Ace Attorney Chronicles komt deze maand eindelijk naar het westen.

Wat zijn de game releases van juli 2021?

Hieronder vind je per platform een lijst van de grotere releases van deze maand. Er is natuurlijk nog meer dan er hierboven genoemd staat, dus het is een kijkje waard.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Juli 2021 brengt wat mooie titels, maar veel titels zijn het niet. Misschien is dit dan ook een goede maand om eens te kijken of je in de eerste helft van het jaar nog iets hebt overgeslagen. Kijk bijvoorbeeld eens bij juni 2021 als juli je nog iets te leeg is.