BCC start weer inschrijving voor PS5 loting, meld je snel aan!

News
woensdag, 30 juni 2021 om 9:30
playtation 5 studiof1605864992
BCC eindigt juni net zoals de webshop is begonnen, namelijk met een inschrijving voor een PS5 loting. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want de inschrijving blijft niet lang open!
Hoewel het einde van de coronacrisis in zicht lijkt te komen, kan dan nog niet gezegd worden over de crisis met de semiconductor chips. De vraag naar de chips is enorm hoog, terwijl de productie al op het maximum zit. Daardoor kunnen er maar mondjesmaat nieuwe PS5 consoles worden geleverd. En de exemplaren die uiteindelijk beschikbaar worden gesteld, belanden vaak snel in de handen van scalpers.
Om dat probleem op te lossen zijn meerdere webshops in Nederland begonnen met een PS5 loting, waaronder BCC. Door je in te schrijven voor de loting maak je kans om een PS5 aan te schaffen. De nieuwe loting bij BCC gaat om twee verschillende pakketten. Eentje voor de PS5 Digital Edition met een extra controller, terwijl de andere een PS5 Disc Edition, een extra controller en een PS5 Pulse 3D headset telt. Schrijf je alleen wel snel in, want woensdag 30 juni om 15:00 zal de inschrijving alweer sluiten!

Hoe gaat de PS5 loting verder te werk?

Je kan bij BCC alleen kan maken op een PlayStation 5 door je aan te melden via het formulier. Wanneer de inschrijving is gesloten zal de webshop de gelukkige ‘winnaars’ binnen vijf werkdagen inlichten via de mail.
Als je niet wordt geselecteerd door BCC, wees dan niet teveel getreurd. Zo lijkt het aantal PS5 exemplaren dat binnenkomt in Nederland te stijgen, want in juni zijn er niet alleen twee lotingen geweest bij BCC, ook Coolblue heeft er één georganiseerd. Je kan daarnaast ons overzicht in de gaten houden, waarin we je op de hoogte houden van alle exemplaren die op de vrije markt beschikbaar komen!

Populair Nieuws