Update - Coolblue PS5 loting nog 24 uur open

News
woensdag, 23 juni 2021 om 10:00
ps5 controllerf1592919068
De vraag naar de PS5 is nog steeds enorm, terwijl er steeds maar mondjesmaat een nieuwe lading binnenkomt. Om bots tegen te werken organiseert Coolblue daarom nu weer een PS5 loting.

Update - Nog 24 uur te gaan

Mocht je je nog niet hebben ingeschreven voor de Coolblue PS5 loting, loont dat nog om dit te doen. Op donderdag 24 juni sluit de loting namelijk om 10.00 uur, dus heb je nog een kleine 24 uur te gaan voordat de loting sluit. Wees er daarom snel bij als je nog kans wil maken op een PlayStation 5.
Oorspronkelijk bericht hieronder:
Met de huidige tekorten zal het nog een lange tijd gaan duren voordat de PlayStation 5 normaal beschikbaar zal zijn. Volgens Sony zelf kan dat nog wel eens ver tot in 2021 gaan duren. En wanneer er een nieuwe voorraad PS5 consoles binnenkomt bij een webshop, worden die vaak binnen een seconden weggekaapt door bots - om vervolgens een paar minuten later op Marktplaats of Ebay te verschijnen.
Om de scalpers tegen te gaan, gebruikt Coolblue een tactiek die ze al eerder hebben gebruiken. Op de site van de webshop is namelijk te lezen dat er weer een nieuwe PS5 loting wordt georganiseerd. Je moet wel geluk hebben, want volgens Coolblue zijn er 300.000 geïnteresseerden, terwijl er maar 600 exemplaren worden verloot. Je moet er ook snel bij zijn, want donderdag 24 juni zal de inschrijving sluiten!

PS5 niet enige apparaat met tekorten

Veel mensen wachten nog steeds met smart op een PlayStation 5, maar Sony is niet de enige partij die last heeft van de chip-tekorten. Zo is het ook lastig om momenteel aan een Xbox Series X te komen. De goedkopere next-gen console van Microsoft, de Xbox Series S, is daarentegen wel vaak beschikbaar.
Daarnaast is het momenteel ook flink lastig om een nieuwe videokaart te scoren, ondanks dat Nvidia aan de lopende band nieuwe modellen lanceert. Wanneer de achterstand bij alle fabrikanten weer is ingelopen, is helaas lastig te voorspellen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties