GTA 6 komt niet in 2021 uit maar mogelijk 2023

  Take-Two de uitgever van een groot aantal games, waaronder GTA heeft vandaag de financiële resultaten van 2021 onthuld en verteld hierbij ook het plan in de periode van nu tot en met maart 2022 en hoe het bedrijf ruim 21 games wil uitbrengen in deze tijd. Helaas zit Grand Theft Auto 6 hier niet tussen. GTA 6 komt dan ook niet in 2021 uit, maar mogelijk wel in 2023.

  Er is nog niet duidelijk om welke games het dan wél gaat, maar een aantal trends, aankondigingen en een analyse geven een duidelijker beeld weer over welke games de uitgever gaat brengen. Take-Two zou het komende jaar nog 21 games uitbrengen, waarvan vier ‘Immersive core releases,’ zijn. Twee van deze games zijn compleet nieuw en twee zijn van bestaande franchises.

  De twee bestaande zijn hoogstwaarschijnlijk de WWE 2K22 en NBA 2K22 game. De twee overige plaatsen van ‘immersive games’, zijn nog onbekend, en hoewel GTA 6 zeker hierin zou kunnen staan, is de kans enorm klein, want anders had Take-Two wel duidelijk aangegeven wat er op de planning stond.

  Er liggen kansen voor GTA 6 in 2023 of 2024

  Nog niet alle hoop is daarentegen gelijk verloren. In het bestand is namelijk ook te zien dat Take-Two in het volgende boekjaar nog eens 40 games uit wil brengen waarvan 19 ‘immersive core’ zijn. Hier zou GTA 6 dus makkelijk in kunnen vallen, maar dan moet er wel al flink schot in de zaak zitten qua ontwikkeling. Tot nu toe weten we alleen dat de game in 2020 in een vroeg stadium van ontwikkeling zat.

  Het is dus nog allemaal lekker vaag rondom GTA 6 en we moeten vooralsnog geduldig wachten op werkelijke feiten en onthullingen vanuit Take-Two en Rockstar. Ondertussen dwalen er dan ook genoeg geruchten rond over de nieuwe map en nog veel meer.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.