Call of Duty Warzone's Verdansk '84 brengt grote aanpassingen!

  Call of Duty: Warzone heeft een flinke mijlpaal gehaald, namelijk in een jaar tijd, 100 miljoen spelers. Dat is niet zomaar iets en naast de enorme mijlpaal, start het nieuwe seizoen op 23 april 2021. Het seizoen wordt groter, indrukwekkender en kleurrijker dan Warzone ooit is geweest in Verdansk. We krijgen een hele lading content waar we mee aan de slag mogen gaan. Seizoen 3 brengt erg veel met zich mee, bereid je dus alvast goed voor door op de hoogte te zijn van waar je het beste je loot kunt verzamelen!

  Activision

  Call of Duty Warzone's Verdansk '84 uitgelegd

  De geruchten kunnen eindelijk stilgelegd worden. We krijgen in seizoen 3 van Warzone nog steeds de Verdansk map, maar in een compleet ander jasje. Nadat de nuke is ingeslagen op Verdansk, gaan we spontaan terug in de tijd en krijgen we een heel jonge versie van Verdansk. Alle kapotte gebouwen worden opnieuw opgebouwd of zijn nog onder constructie, alles krijgt een veel heldere uitstraling en niet te vergeten het seizoen is letterlijk anders.

  We hebben constant moeten campen in een koud, kil en vriezend Verdansk, maar nu we met ruim 40 jaar terug in de tijd gaan, zitten spelers ook opeens in hartje lente. We krijgen doordat we terug in de tijd gaan veel locaties te zien, zoals ze ooit zijn geweest. Moderne locaties worden teruggedraaid in de tijd en we hebben sommige locaties die compleet nieuw zijn in de hele map van Verdansk.

  Locaties veranderen in seizoen 3

  Spelers kunnen hun borst maar alvast nat gaan maken, want er zijn in totaal zeven nieuwe of aangepaste locaties in de battle royale-game.

  Summit – Summit wordt onderdeel van Dam. De bekende locatie Dam wordt flink aangepast om het beter te laten passen bij de oudere tijd, maar ook om spelers gemakkelijk door deze locatie te laten rondrennen en gevechten uit te voeren. Tussen de Dam en Summit in komen ook werkende kabelbanen waar spelers op kunnen om makkelijk bovenop Dam te komen. Voor Call of Duty veteranen is Summit een iconische locatie, uit de multiplayer van de originele Black Ops.

  Airport – Airport heeft sinds het begin al een vrij slechte uitstraling gehad. Alles was kapot en veel verdiepingen waren niet meer toegankelijk. In dit nieuwe seizoen wordt dat totaal anders en is Airport terug in de staat als hoe het ooit was. Prachtig verlicht, elke verdieping toegankelijk en het belangrijkste, een heel gebouw. De gaten in het plafond, de vloer en de muren zijn weggewerkt en we zien de locatie zoals nooit te voren.

  Old Mine – Een compleet nieuwe locatie. De old mine krijgt een eigen plekje op de map, waar hiervoor niets heeft gestaan. Sommige locaties waren té leeg en saai, daar is zeker aan gedacht en een van deze gebieden krijgt dan ook de oude mijnen ervoor in de plaats. Als je de nieuwe locatie zoekt, hij zit Noord-West op de map, zeker even landen om wat loot te scoren!

  Airplane Factory – Eerst stonden op deze locatie meerdere silo’s en was het verder vrij leeg. Nu komt daar enige verandering in en komt er een kleine locatie bij die spelers een extra gebied geeft om in te vechten.

  Stadium – In seizoen 2 werd heel het dak ervan opgeblazen en nu zit stadium zonder dak. Eerst hadden we een modern stadium dat vrij goed overeenkwam met een echt stadion, nu wordt het alleen een heel open gebied. Het heeft een old-school look en is een openlucht stadion zoals veel te zien was in de jaren ’80. Het past zonder twijfel in de nieuwe setting van Verdansk, maar of er nu ook net zoveel loot te vinden is, dat is een andere vraag.

  Grid Erray – Er komt een gigantische locatie in Verdansk. Een torenhoog gebouw waar iedereen op moment één in wil springen. Het biedt nieuwe gameplay en geeft snipers een ideale hoogte om alle doelwitten op afstand te zien, maar pas wel goed op helikopters.

  The Salt Mines – Voorheen was dit Quarry, nu wordt het Salt Mines. De layout komt ergens nog overeen, maar veel gebouwen zijn nu wél open en het is niet meer de death-pit die de Quarry was. Heel het gebied is namelijk opgehoogd en ligt nu vrij gelijk aan de rest van de map. Je hoeft hier dus niet meer bang te zijn voor een paar campers aan de rand van de locatie, maar kan gewoon alles in een oogopslag zien.

  Verder zijn er ook een aantal locaties flink aangepast om te passen bij de nieuwe (of oude?) tijd. Superstore en Downtown hebben een frisse uitstraling gekregen en zien er een stuk beter uit. In Superstore werkt de verlichting eindelijk weer en kun je dus makkelijk iedereen onder de stellingen zien. Downtown mist een paar gebouwen, maar hierdoor is het een prettiger gebied om in te vechten. Het biedt wat meer ruimte om heen en weer te rennen en geeft een uitstraling alsof er nog gebouwen bij moeten komen in de toekomst, zoals we dus al hebben gehad in de voorgaande versie van Downtown.

  Focus op verhaallijn

  De verhaallijnen in Warzone en Cold War multiplayer zijn tot nu toe enigszins onder de radar gebleven. Daar wordt met seizoen 3 een grote verandering mee gemaakt en worden spelers sneller en vaker op de hoogte gehouden over de verhaallijn die plaatsvindt in Warzone. In seizoen 3 moeten spelers Adler redden uit de handen van Stitch en krijgen, wanneer ze dit in de eerste week van het seizoen doen, via in-game missies opdrachten en unlocken hiermee een unieke Adler skin.

  Tijdens het spelen van Warzone wordt ook de focus meer gelegd op de easter-eggs die de verhaallijn duidelijk maken. Omdat Adler in handen was van Stitch en werd gebruikt voor een hersenspoeling test, krijgen spelers ook dezelfde rode deuren plots te zien als in het verhaal van Call of Duty: Black Ops Cold War.

  Resurgence modus krijgt aanpassingen

  Resurgence komt niet alleen meer op Rebirth Island voor, maar kan nu ook worden gespeeld in Verdansk zelf. Je hebt hierdoor een snelle speelervaring en spelers nemen meer risico om te winnen in plaats van zitten op een plek en hopen op de Victory. Naast alleen resurgence die een extra map krijgt, kan ook Rebirth Island nu in privé matches worden gespeeld. Hierdoor kunnen content creators en vriendengroepen het tegen elkaar opnemen met eigen regels en speelstijlen.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.