GTA 6 map gelekt met Vice City erop

  Fans kijken reikhalzend naar GTA 6 uit, maar er is nog geen officiële informatie onthuld - inclusief een setting. Mogelijk weten we nu wel waar de game zich gaat afspelen, want er is nu een map gelekt met Vice City erop.

  Het is geen geheim dat GTA 6 op de planning staat bij Rockstar of dat de game al in ontwikkeling is. Het is immers verreweg de meest succesvolle franchise voor de ontwikkelaar, dat met elk deel kan rekenen op miljoenen spelers. Voor het volgende deel in de GTA-serie weten we mogelijk nu ook de setting.

  Een leaker heeft namelijk een gedeelte van de vermeende map van GTA 6 gedeeld op 4chan, waar duidelijk Vice City op te zien is - de geliefde stad uit GTA: Vice City en GTA: Vice City Stories die is gebaseerd op Miami. Eerder werden er al drie andere stukken van de map gedeeld, waar het nieuwe stuk naadloos op aansluit. Het lijkt dus zeker onderdeel te zijn van één kaart, maar het is alleen de vraag of het ook de officiële map voor GTA 6 is.

  De kaarten zijn namelijk elke keer gedeeld via een anoniem account op 4chan. De lekker heeft dus geen reputatie waar we op kunnen bouwen. Neem de kaart dus wel met een flinke korrel zout.

  Wanneer is de release van GTA 6?

  Ongeacht of de informatie die tot nu toe is gelekt over GTA 6 waar is, zal het waarschijnlijk nog wel een tijdje gaan duren voordat we met de game aan de slag kunnen. Rockstar komt namelijk eerst nog met een PS5-versie van Grand Theft Auto V. Insider David Manning stelt op Twitter zelfs dat GTA 6 intern bij Rockstar staat gepland voor een release in 2023.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.