5 redenen waarom jij straks Cobra Kai seizoen 3 moet kijken

  Afgelopen jaar genoten jullie massaal van de Netflix serie Cobra Kai. De eerste twee seizoenen waren in eerste instantie al te zien op YouTube Premium, maar wisten dankzij Netflix deze zomer ook het grote publiek te bereiken. En er is goed nieuws, want vanaf vrijdag 1 januari 2021 kunnen we alweer genieten van het derde seizoen van Cobra Kai. Dit zijn 5 redenen waarom jij straks naar Cobra Kai seizoen 3 moet kijken.

  Netflix

  Let op! Dit artikel bevat spoilers over eerdere seizoenen van Cobra Kai.

  Cobra Kai gaat naar Japan

  In het derde seizoen van Cobra Kai gaat de serie voor het eerste over de Amerikaanse landgrenzen. Daniel LaRusso (gespeeld door Ralph Maccio) gaat in het derde seizoen namelijk helemaal naar het verre oosten, naar Japan. LaRusso gaat naar Japan om de geheimen van Mr. Miyagi te proberen te achterhalen. Macchio gaf dit eind deze zomer zelf aan in een interview met Conan O’Brien:

  “Voor opnames van het derde seizoen ben ik naar Okinawa, Japan geweest. Wel kan ik kwijt dat we gaan zoeken naar de oorsprong van Miyagi Do Karate. We leren daar geheimen uit het verleden, en hebben daar ook meteen opnames gemaakt voor het volgende seizoen van Cobra Kai.”

  En ook de andere Karate Kid ‘held’ William Zabka is erg enthousiast. Hij gaf eerder in een interview aan erg enthousiast te zijn over het derde seizoen en ook aan dat het de verwachtingen gaat over stijgen.

  De trailer is veelbelovend

  Was je eigenlijk nou niet van plan om Cobra Kai seizoen drie te gaan kijken? Doe je zelf dan een plezier en kijk de gloednieuwe trailer. In de trailer zien we dat dat Johhny Lawrence en Daniel Larusso min of meer de koppen bij elkaar hebben gestoken omdat ze ook lijken in te zien dat het zo echt niet meer verder kan. En we zien dat John Kreese de oude dojo van Lawerence zo’n beetje helemaal heeft overgenomen. Mocht je nog niet enthousiast zijn voor het derde seizoen, dan maakt deze trailer je hoogstwaarschijnlijk wel enthousiast.

  Hoe gaat het verder met…

  Hartstikke leuk natuurlijk dat de acteurs zo enthousiast zijn over het derde seizoen van Cobra Kai, maar we willen natuurlijk ook gewoon weten hoe het verhaal verder loopt. Het tweede seizoen eindigde met een enorme cliffhanger en we kunnen ons voorstellen dat de meesten van ons graag willen weten hoe dit verder gaat. Komt Miguel bijvoorbeeld weer bij kennis? En wat voor invloed heeft dit op de rest? Wordt alles weer het oude of komt het niet meer goed? Genoeg vragen voor een spannend derde seizoen.

  De heerlijke 80's muziek

  Naast dat we erg benieuwd zijn hoe het verder gaat en dat het natuurlijk gewoon ontzettend leuk is om Cobra Kai te kijken, kunnen we in het derde seizoen van Cobra Kai hoogstwaarschijnlijk ook weer genieten van heerlijke ’80 rock. In de eerste twee seizoenen zaten regelmatig flashbacks naar de originele films, maar we gingen ook regelmatig terug in de tijd met heerlijke rockmuziek. Kunnen we hier in het derde seizoen van Cobra Kai ook weer van genieten?

  Corona

  En tot slot moeten we ook gewoon hier eerlijk zijn. Cobra Kai is een blijft een erg leuke serie, maar wat is het alternatief? Het afgelopen jaar stond grotendeels in het teken van corona en daardoor zitten we met z’n allen een stuk meer binnen. We gaan nu langzaam richting een vaccin, maar het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat we weer bij het oude normaal zijn. En ook daarom is zo’n nieuw seizoen meer dan welkom. De serie komt een week eerder dan verwacht. Goed nieuws dus tijdens corona!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.