Gaat de Walking Dead oorsprong van zombie-uitbraak onthullen?

News
dinsdag, 20 april 2021 om 17:00
the walking dead daryl carolf1631868853
The Walking Dead nadert deze zomer het elfde en laatste seizoen en we weten tot dit moment nog steeds niet waar de zombie-uitbraak nou is begonnen in deze fictieve wereld. Toch lijkt het erop dat dit verhaal verteld gaat worden door de Walking Dead.
Seizoen 10C van The Walking Dead is net afgelopen, na de indrukwekkende prequelaflevering van Negan. We kunnen genieten van spin-offs zoals Fear The Walking Dead en in augustus kunnen we ons opmaken voor het elfde en laatste seizoen van de serie. Als dit voorbij is, wil AMC in een toekomstig project het originele zombieverhaal vertellen.

Walking Dead gaat zombie-uitbraak prequel maken

Volgens Daniel Richtman wil AMC ergens in de toekomst een project starten om het verhaal te vertellen waar het originele zombievirus gestart is en waar het vandaan komt. Het is niet zeker of dit er daadwerkelijk komt. Maar dit verhaal hebben we werkelijk nooit gezien, dus de kans is er. Wel is de kans klein dat dit verhaal verteld wordt in de originele serie, aangezien de opnames van het elfde seizoen al zo goed als afgerond zijn.
Bedenker van de Walking Dead Robert Kirkman wilde nooit de oorsprong van de zombie-uitbraak onthullen. Toch lijkt het erop dat dit doel van Kirkman langzaam verdwijnt, aangezien AMC dit verhaal wel wilt vertellen.
Of het er daadwerkelijk aankomt, ligt eraan of de makers het met elkaar eens worden en of dit idee over enkele maanden of zelfs jaren nog staat. Wel zal het een leuk idee zijn om de zombie-uitbraak vanaf de start te volgen, aangezien dit aspect nog volledig mist in de Walking Dead-wereld en het toch een grote twist kan geven in de originele serie en de verschillende spin-offs.
Zou jij een prequel willen zien van de originele zombie-uitbraak? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties