Walking Dead maker verdedigt showrunner die de serie heeft ‘verpest’

News
maandag, 29 maart 2021 om 13:30
the walking deadf1624612250
Scott Gimple, voormalig showrunner van de Walking Dead, is laatst op Reddit beschuldigd van het ruïneren van de hitserie. De maker van de zombie serie, Robert Kirkman, verdedigt de showrunner juist.
Scott Gimple was schrijver en producent van de Walking Dead sinds het tweede seizoen, totdat hij in 2018 gepromoveerd werd als contentofficier van de Walking Dead Universe en de serie verlaatte om aan andere projecten te werken.
Tijdens een Reddit Q&A van Robert Kirkman over zijn nieuwe animatieserie Invincible, antwoordde de Walking Dead maker op een vraag van een ex-Walking Dead fan. De gebruiker vroeg hoe Kirkman omgaat met Gimple’s slechte omgang met de serie, hoe dit Kirkman's visie heeft beschadigd van de serie en of Kirkman boos is op de beslissingen van Scott Gimple.

Walking Dead maker verdedigt showrunner

Walking Dead maker Robert Kirkman gaf antwoord op de vraag en verdedigt de voormalig showrunner juist. Zo zegt hij dat Scott Gimple het meest geeft voor de serie dan wie dan ook op de wereld en dat een deel van zijn leven geïnvesteerd is in de Walking Dead.
Robert Kirkman zegt dat het prima is dat je het niet eens bent met beslissingen die gemaakt zijn, maar hij is het niet eens dat Scott iets verpest heeft aan de serie. Kirkman zegt zelfs dat Gimple verantwoordelijk is voor de meest geliefde aspecten van de serie en dat hij trots is op elke minuut van de serie.
Deze reactie komt van de beschuldiging van een ex-fan, die boos was na de enorme cliffhanger dat seizoen 6 eindigde, waar in seizoen 7 te zien was dat een geliefd karakter dood is gemaakt door Negan.