Wat voegt de nieuwe Valheim update toe?

  Iron Gate Studios heeft een flink patch uitgebracht voor de populaire survivalgame Valheim. De nieuwe Valheim update brengt een groot aantal veranderingen met zich mee, maar het meest interessante is een update in het terreinsysteem. Grote projecten die veel landschap nodig hebben, worden een stukje makkelijker gemaakt voor alle spelers.

  Als je geen zin hebt om grote projecten te starten in Valheim doordat je met het terrein in de weer moet, is de nieuwe update erg interessant. De laatste update heeft de timing van de hamer, schoffel en cultivator heeft aangepast, krijgt update 0.150.3 een diepgaandere aanpassing aan de gereedschappen en het systeem voor het terrein om het verbouwen van land een stuk soepeler te maken.

  Het terreinsysteem moet alle verbouwde grond een stuk sneller inladen, waardoor dat lange wachten eindelijk niet meer hoeft. Spelers zouden niet al te veel verschil moeten merken aan de gereedschappen zelf, maar wel genoeg om opmerkelijk sneller te zijn. Alle terreinaanpassingen die worden gedaan na de update, maken gelijk gebruik van het nieuwe systeem. Voor oude aanpassingen is er een command beschikbaar om het terrein over te zetten om ook gebruik te maken van het nieuwe systeem dat zorgt voor betere prestaties.

  Wat wordt er nog meer geüpdatet?

  Naast alleen een update in het terreinsysteem zijn er ook een aantal andere updates te vinden in de patch notes. Hieronder vind je een lijstje met alle updates die bij versie 0.150.3 komen kijken.

  • Moeras draugr spawner locatie fix om te voorkomen dat draugrs in stenen spawnen
  • Lox PET-SFX-oplossing
  • Fakkels op locaties mogen niet langer constructies ondersteunen
  • Hunebedlocatie steen grootte fix
  • Nieuw terreinaanpassingssysteem
  • Prioriteit voor terreinaanpassing gewijzigd (Terreinaanpassingen in een gebied moeten vóór gebouwen worden geladen, is alleen van toepassing op het nieuwe terreinaanpassingssysteem)
  • Tweaks voor het laden van de wereld (om problemen op te lossen waarbij schepen en gebouwen beschadigd raken tijdens het laden)
  • Stop het downloaden van de serverlijst bij het verlaten van het startmenu (om het gebruik van netwerkbandbreedte te verminderen)
  • De hoeveelheid steen die nodig is om de grond met de schoffel omhoog te brengen, is verlaagd

  De update gaat spelers die problemen hadden zonder twijfel helpen en met het groeiende aantal spelers is het voor Iron Gate Studios een belangrijke taak om de game zo leuk mogelijk te houden. Ondertussen heeft Valheim al ruim 6 miljoen verkopen weten te scoren en ben je benieuwd naar wat je kunt doen na de eindbazen verslagen te hebben? Check dan het artikel hier.

  Valheim

  Verkijgbaar vanaf 2 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.