Fysieke versie GTA Remastered Trilogy uitgesteld door Rockstar

News
woensdag, 01 december 2021 om 11:30
gta trilogy definitive editionf1636730260
Toen Rockstar aankondigde dat de GTA Remastered Trilogie in november digitaal uit zou komen wisten we al dat de game pas later op disk uit zou komen. Dit was toen gepland op 7 december, maar deze datum is nu uitgesteld. Dit maakte Rockstar bekend op Twitter.
Wie graag de fysieke versie van Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition wil aanschaffen moet nog even wat langer wachten. Rockstar heeft de release namelijk opgeschoven. Voor de Xbox Series X-, Xbox One- en PS4-versie is de datum verschoven naar 17 december 2021. Dat is nog weinig vergeleken met de Switch versie van de game. Deze is namelijk verschoven naar 2022.

Veel problemen rond de GTA Trilogy

De release van de trilogie ging niet zo goed. Spelers kwamen erachter dat de game vol fouten zat. De trilogie zou uitkomen om het 20-jarige bestaan van GTA 3 te vieren, maar door de fouten werd het niet echt een feestje. Onlangs is Rockstar nog met een patch gekomen die 117 fouten uit de drie games moet halen.
Een paar uur na de release werd het ook onmogelijk voor PC spelers om nog langer de trilogie te spelen. De Rockstar Launcher was namelijk een paar uur offline. De oorzaak hiervan was dat er bestanden in de game zaten die hier niet tussen hadden moeten zitten. Deze zijn nu verwijderd en het is weer mogelijk om de trilogie op PC te spelen.
Rockstar heeft niet gezegd waarom de release van de fysieke versie van de game plotseling is uitgesteld. Het is goed mogelijk dat het wat te maken heeft met de problemen rond de game, maar aan de andere kant is tien dagen kort om een hele andere game aan te bieden dan op de originele releasedatum. Mogelijk kan de oorzaak dus ook wat distributieproblemen zijn geweest.

Populair Nieuws