Zit er een GTA 6 Easter Egg in de GTA Remastered Trilogy?

News
zaterdag, 20 november 2021 om 8:00
gta trilogy definitive editionf1633945664
Een aantal GTA Remastered Trilogy spelers zijn ervan overtuigd dat er een GTA 6 Easter Egg in de game te vinden is. Op een schilderij staat een huis afgebeeld en spelers denken dat dit een verwijzing is naar de locatie voor de volgende GTA game. Fans delen dit op Twitter.
Spelers zijn ervan overtuigd dat er een GTA 6 verwijzing te vinden is in de Remastered Trilogy-versie van GTA San Andreas. Op een schilderij in de game zou namelijk een bijzonder huis zijn afgebeeld. Alle afbeeldingen in het huis waar het schilderij in hangt zijn van eerdere Rockstar games, behalve deze. Spelers denken dus dat dit het eerste beeld is van GTA 6.

Speelt GTA 6 af in Miami?

Al heel lang vragen fans zich af waar de nieuwe GTA zich af gaat spelen. Eén van deze theorieën is dat de nieuwe setting gebaseerd zal zijn op Miami. Volgens sommige spelers komt de afbeelding in de Remastered Trilogy overeen met een echt huis in een plaatsje niet al te ver van Miami.
Rockstar bouwt vaker echte gebouwen na in de fictieve versies van steden, dus dit versterkt ook de theorie dat de volgende game zich in een fictief Miami af gaat spelen. In de wereld van GTA heet deze stad Vice City.
Boven het huis is ook een UFO te zien, maar dat is niet heel vreemd, want de muur waar deze afbeelding op hangt staat vol met foto's van UFO's. Het enige wat opvalt is dat alle andere afbeeldingen van GTA 5 of Red Dead Redemption zijn. Alleen de foto van het huis kan niet worden herleid naar een locatie uit een bestaande Rockstar game.