Stijlvol PS5 Pro design straalt dankzij fan

News
woensdag, 01 december 2021 om 12:30
screenshot 2021 12 01 095833f1638353490
De PlayStation 5 is nog maar net uit, en toch komt er mogelijk al een PS5 Pro aan. Deze nieuwe variant zal ergens in 2023 of 2024 uitkomen. Een creatieve ontwerper heeft nu alvast een mogelijk ontwerp voor de PS5 pro gemaakt.
Eerder dit jaar heeft een insider bevestigd dat Sony aan een PS5 Pro werkt, maar daar hield het dan ook bij op. Informatie over een design of specifieke specificaties bleven nog achter gesloten deuren. Omdat het design nog volledig onbekend is, kwam concept creator Jermaine Smit met het idee om zelf dan maar het heft in handen te nemen en een design te ontwerpen. Dit design, met bijbehorende video, zijn te vinden op zijn YouTube kanaal.
De ontwerpen van Smit zijn wit zwart en helemaal mat zwart. De ontwerpen zien er ontzettend strak en modern uit, precies wat van een PS5 Pro verwacht wordt. In plaats van een opvallend LED-lichtje, is er enkel aan de onderkant van dit ontwerp een LED-strip toegevoegd. Ook zijn er geen twee gigantisch panelen aan beide zijkanten, zoals op de normale PlayStation 5. In plaats daarvan is het allemaal strak afgesloten, zodat er geen uitstekende punten zijn.

Officieel ontwerp PS5 pro nog onbekend

Hoe het ontwerp van de PlayStation 5 Pro er echt uit zal zien is nog onbekend. Sony heeft namelijk nog het officieel bevestigd dat er een PS5 Pro zal komen. Dat die versie er uiteindelijk wel komt, dan lijkt alleen een inkoppertje te zijn. Sommige fans klagen nu namelijk al dat bepaalde specs van de PlayStation 5 beter hadden kunnen zijn en niet veel verschil bieden met de PlayStation 4 Pro.

Populair Nieuws

Laatste Reacties