Fysieke games inruilen voor digitaal tegoed kan nu bij Game Mania

News
donderdag, 03 februari 2022 om 11:00
Bij Game Mania loopt momenteel een actie waarbij je fysieke games kunt inleveren om digitaal tegoed voor de verschillende console-stores of Steam te krijgen. Ook kun je abonnementen om verschillende online diensten krijgen.
Je kent ze vast wel, de inruilacties van Game Mania en andere gamewinkels. Je levert een game in die je niet meer hoeft en krijgt daarvoor een nieuwe game met korting, of zelfs zonder verdere bijbetaling. Meestal krijg je voor een fysieke game een eveneens fysieke game terug, maar Game Mania biedt nu tijdelijk de optie om er digitaal tegoed voor terug te krijgen.
De grootste platforms in gaming hebben allemaal hun eigen digitale store of abonnementsdiensten en steeds vaker zijn er interessante games die geen fysieke release krijgen. Het kan natuurlijk ook dat je gewoon graag digitaal koopt. Dan is het wel handig als je fysieke games die je niet meer hoeft ook kan omzetten in een digitaal tegoed of een abonnement op een dienst.

Welke digitale tegoeden kun je krijgen?

Je kunt je fysieke names niet zonder meer kwijt tegen een tegoedbon of abonnement. De inruilmogelijkheden die Game Mania biedt zijn als volgt:
  • 1 game voor een PlayStation Store bon van 20 euro
  • 1 game voor 3 maanden PlayStation Plus
  • 1 game voor een Nintendo eShop kaart van 25 euro
  • 1 game voor een jaar Nintendo Switch Online
  • 1 game voor een Xbox Gift Card van 20 euro
  • 1 game voor 2 maanden Xbox Game Pass
  • 1 game voor een Steam Walled card van 20 euro
Je kunt natuurlijk niet zomaar elke game inleveren, want helaas hebben niet alle games een inruilwaarde die klopt bij de waarde van de aangeboden producten. Op de site van Game Mania kun je per product terugvinden welke games je ervoor kunt inruilen. De actie loop tot en met 27 februari, dus wees er snel bij als je oren hebt naar één van deze deals.
De Game Pass games voor deze maand zijn onlangs gelekt, mocht je een reden zoeken om op deze actie in te gaan. Verder is ook bekend dat Nintendo Switch online deze maand wordt uitgebreid met The Legend of Zelda: Majora's Mask.
Game Mania is niet de enige die momenteel stunt met mooie deals. Als de games die je met je nieuwe tegoed koop wil spelen op een goede laptop of een mooie tv, dan heeft MediaMarkt daar een paar mooie weekdeals voor.

Populair Nieuws