Deze klassieke game komt volgende maand naar de Nintendo Switch

News
zondag, 23 januari 2022 om 7:00
nintendo switch xgnf1671722238
Nintendo heeft aangekondigd dat er volgende maand een nieuwe N64 game beschikbaar wordt voor de Nintendo Switch. Dit deed het bedrijf via Twitter.
Volgende maand wordt het mogelijk om The Legend Of Zelda: Majora’s Mask uit 2000 te spelen via de Nintendo Switch. Hier heb je wel een abonnement voor nodig, namelijk Nintendo Switch Online plus een Expansion Pack uitbreiding. Het is namelijk een N64 game en de oude games die opnieuw worden uitgebracht voor de Nintendo Switch zijn alleen te spelen voor mensen die dit abonnement en de uitbreiding van dat abonnement hebben.

Waarom voegt Nintendo The Legend Of Zelda: Majora’s Mask toe?

Het is niet bijzonder dat Nintendo een losse game aankondigt die wordt toegevoegd aan de dienst. Nintendo voegt vaker losse games toe aan het abonnement. Onlangs is bijvoorbeeld Banjo-Kazooie nog toegevoegd aan de bibliotheek van Nintendo Switch Online.
Nintendo hoopt zo dat spelers er toch voor kiezen een abonnement aan te schaffen op Nintendo Switch Online met dus de Expansion Pack. Toen de uitbreiding werd gelanceerd waren spelers namelijk erg kritisch en vonden ze het abonnement te duur.
Toch wil Nintendo niet stoppen met het Nintendo Switch Online abonnement. Het bedrijf heeft namelijk nog een hoop plannen voor de service. Naast het toevoegen van nieuwe games komen er dus ook andere dingen aan om spelers te overtuigen dat het nemen van het abonnement het waard is.