De Xbox Game Pass games van februari zijn gelekt

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 15:30
still image xbox game pass 2 ea play title cardsf1620123579
Dealabs-gebruiker Billbil-Kun heeft een lijst van games op het platform gezet die volgens hem naar de Xbox Game Pass komen deze maand. Billbil-Kun heeft al vaker dit soort lijsten naar buiten gebracht en hij lijkt het vaak goed te hebben. Het is dus zeker wel de moeite waard om er naar te kijken.
Microsoft voegt iedere maand weer aantal games toe aan de Xbox Game Pass, maar ook worden er weer een aantal weggehaald. Het is altijd afwachten op een bericht van Microsoft, voordat we weten welke games er elke maand weer naar de Xbox Game Pass komen. Maar nu lijkt de lijst dus al te zijn gelekt.

Welke games komen er naar de Xbox Game Pass?

Volgens Billbil-Kun komt Ark Survival Evolved Ultimate Survivor Edition, Dreamscaper, Infernax, Skul: The Hero Slayer, Edge of Eternity, Besiege, The Last Kids on Earth and the Staff of Doom, Contrast en Telling Lies naar de Xbox Game Pass.
Deze games zouden dus ergens deze maand moeten verschijnen op de Xbox Game Pass, maar het is nog niet duidelijk op welke datum precies en hoe de games verdeeld worden over de maand. De normale Ark Survival Evolved staat momenteel al op de Xbox Game Pass, maar dankzij de nieuwe versie zouden ook de DLC's te spelen zijn via de dienst.
Het is in ieder geval al februari, dus hopelijk duurt het niet lang meer voordat de officiële blogpost van Microsoft verschijnt. Dan weten we met zekerheid welke games er in februari naar de Xbox Game Pass komen en precies wanneer.