Nieuwe MediaMarkt sale zet televisies en laptops in het zonnetje

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 17:00
Wie op zoek is naar een nieuwe tv of laptop heeft geluk. Je kunt op dit moment met aardige korting slagen met de weekdeals van MediaMarkt. Wij zetten de mooiste aanbiedingen in televisies en laptops voor je op een rijtje!
De weekdeals van Media Markt brengen flinke korting op laptops. Handig als je thuiswerkt of ook op reis een PC-gamer in hart en nieren bent. Ook televisies zijn flink in de aanbieding. Dus wie een toestel op leeftijd heeft staan, of gewoon wil upgraden naar een mooier beeld kan misschien ook goed slagen in deze sale.

Hoge kortingen bij Media Markt

Nieuwe laptops en televisies kannen helaas aardig in de papieren lopen, zeker als je voor een wat hogere kwaliteit gaat. Maar gelukkig kun je het prijskaartje van een TV met hoge resolutie of laptop met een krachtige CPU af en toe in de aanbieding een aardig stukje omlaag krijgen. Wij zetten de mooiste deals in deze sale op een rijtje.
Laptops
Televisies
Het bovenstaande is maar een greep uit de weekdeals. Uiteraard zijn er nog aardig wat andere tv’s en laptops in de aanbieding, dus je kunt zelf even kijken wat je goed bevalt. Alle laptop aanbiedingen vind je hier, terwijl alle televisie-deals hier te vinden zijn.