Frustraties over Red Dead Online worden gehoord

News
woensdag, 18 mei 2022 om 13:00
red dead onlinef1651593058
Nadat Rockstar met GTA V een onlinemodus bracht, volgde iets vergelijkbaars ook voor Red Dead Redemption 2. Spelers van Red Dead Online zijn alleen niet heel tevreden over de ondersteuning die de game krijgt. Uitgever Take-Two geeft nu aan dat de frustraties gehoord worden.
Jaren na release krijgt Red Dead Online nog steeds updates, maar volgens veel fans houden die veel te weinig in. Zeker vergeleken met GTA Online, dat wekelijks nieuwe bonussen en content krijgt, vinden spelers de support erg karig. Er is daarom al enige tijd een social-media campagne met de hastag #SaveRedDeadOnline bezig.
Tot nu toe heeft dat weinig teweeggebracht, maar Strauss Zelnick, de CEO van Rockstar-uitgever Take-Two, laat nu tegenover IGN weten dat hij zich bewust is van de frustratie rondom de game. Voor een uitgebreider antwoord moeten fans volgens Zelnick alleen bij Rockstar zijn:

Brengt Rockstar grote updates voor Red Dead Online?

Uit Zelnicks woorden blijkt helaas niet of er daadwerkelijk geluisterd wordt naar de Red Dead Online-spelers die graag meer willen. Als het waar is dat er een next-gen versie van Red Dead Redemption 2 komt, kan het zijn dat er ook naar Red Dead Online gekeken wordt. Het lijkt in ieder geval geheel aan Rockstar of ze iets willen doen met de feedback van fans.