Red Dead Online laat je deze week voelen als een echte cowboy

News
woensdag, 18 mei 2022 om 12:00
red dead online horse gunf1612953868
In Red Dead Online kan je al sinds release je als een echte cowboy wanen, door een leven op te bouwen in het ruige, digitale Wilde Westen. Deze week laat Rockstar je helemaal voelen als een cowboy.
Als er één uitspraak onlosmakelijk is verbonden aan een cowboy, dan is het wel een goede en luide ‘Yeehaw’. Lukt het je deze week in Red Dead Online om tien Daily Challenges te voltooien, dan kan je de bekende kreet ook gebruiken in de game. Voor de uitdaging krijg je namelijk gratis de Yeehaw Emote.
Daarnaast kan je deze week ook van een andere tijdelijke bonus profiteren. Ben je een Trader en voltooi je twee Trader Sell Missions, dan krijg je een Citadel Rock Treasure Map. Met een beetje zoekwerk kan je dus nog een mooie beloning toevoegen aan de dollars die je al voor je goederen hebt gekregen.

Maand vol voordelen in Red Dead Online

Naast de bonussen die alleen deze week geldig zijn, kan je de hele maand mei ook genieten van andere voordelen. Zo krijg je voor het voltooien van paardenraces vier keer zoveel dollars, het driedubbele aantal goudstukken of het vijfvoudige aan XP, afhankelijk van de soort race.
Blijf je liever met je twee benen op de grond, dan kan je profiteren van twee keer zoveel XP en dollars voor Free Roam Missions en aantal Blood Money Contracts. En vergeet voor het einde van de maand zeker niet de gratis Community Outfit aan je collectie toe te voegen, die is samengesteld door Reddit-gebruiker happychrimus.

Populair Nieuws