FromSoftware toont gameplay van nieuwe game

News
maandag, 21 augustus 2023 om 12:30
armored core 6 fromsoftwaref1677758993
Nog geen twee jaar na de release van Elden Ring heeft FromSoftware alweer een nieuwe titel klaarliggen. Daarvan is nu wat nieuwe gameplay gedeeld. Ook is een nieuwe modus van de game onthuld.
Eind deze week is het alweer tijd voor Armored Core 6: Fires of Rubicon, de nieuwe game van FromSoftware. Om de game nog wat te promoten is er onlangs een livestream uitgezonden via PlayStation Japan. Daarbij is nieuwe gameplay getoond van de game.
Zo is de PvP modus uitgebreid getoond, namelijk met 1v1- en 3v3-gevechten. Ook is er een nieuwe modus onthuld. Dat zal voor sommige mensen geen essentieel onderdeel van de game zijn, maar voor veel spelers is het bijna een essentieel onderdeel van de game.
Het gaat namelijk om een fotomodus. Daarmee kun je momenten uit de game vastleggen op een manier die veel meer creatieve vrijheid biedt dan de capture-knop op je controller, bijvoorbeeld door filters en focusopties te bieden. Met name bij mensen die veel over hun gaming-avonturen posten op social media is een fotomodus vaak populair.

Wanneer is de release van Armored Core 6?

Als je niet kan wachten om Armored Core 6 te spelen, hoeft dat gelukkig ook niet lang meer. De game verschijnt namelijk deze week nog. Vanaf 25 augustus ligt de nieuwe titel van FromSoftware in de winkel.