De beste Trust gaming accessoires om 2022 goed te beginnen

Article
donderdag, 06 januari 2022 om 16:00
trust graphinf1641311884
Het nieuwe jaar is van start gegaan en daarmee zullen ook veel mensen een lijst aan goede voornemens hebben opgesteld. Wil jij in 2022 je gaming setup goed uitbreiden? Dan zijn dit de beste Trust gaming accessoires om het jaar goed te beginnen!

Trust GXT 960 Graphin

Ben je iemand die veel shooters speelt op PC, dan mag een goede gaming muis natuurlijk niet ontbreken in je setup. Het is immers de directe verlenging van je wapen. Als je niet goed kan aimen met je muis, dan ben je praktisch gezien al ten dode opgeschreven - virtueel uiteraard.
Een goede optie voor je gaming setup is de Trust GXT 960 Graphin. De Nederlandse fabrikant heeft met dit model de trend gevolgd en een lightweight gaming muis op de markt gebracht. Met een gewicht van slechts 74 gram voelt de muis dan ook vederlicht in je handen, mede dankzij het honingraat-ontwerp. En je kan de GXT 960 Graphin nu ook voor een zacht prijsje scoren!
trust gxt 863 mazz 1f1630583852

Trust GXT 863 Mazz

Naast een goede gaming muis mag natuurlijk geen kwalitatief toetsenbord ontbreken. Zeker tijdens het gamen gaat de aandacht namelijk volledig uit naar de muis en blijven velen achter met een minderwaardig toetsenbord. En dat kan een grote impact hebben op je game-ervaring, want een goed, mechanical keyboard kan wel degelijk veel invloed hebben op je prestaties.
Gelukkig hoef je anno 2022 niet meer diep in de buidel te tasten voor een mechanisch toetsenbord. Trust heeft namelijk de GXT 863 Mazz, een full-size keyboard met Outemu Red-switches uitgebracht. Deze toetsen zijn lineair, wat betekent dat ze ideaal zijn voor gamen en je zo snel mogelijk kan reageren op je tegenstanders. Een uitstekende compagnon dus voor op je bureau.
trust gxt 1230 mutaf1641311830

Trust GXT 1230 Muta

Een muis en toetsenbord zijn natuurlijk belangrijke ‘wapens’ in je gaming setup. Maar er zijn natuurlijk ook veel gamers die een controller prefereren tijdens het gamen op PC of gewoon liever op een console gamen, zoals de Nintendo Switch.
Voor die spelers is de Trust GXT 1230 Muta een goede toevoeging aan het arsenaal. Deze draadloze bluetooth-controller is speciaal gemaakt voor PC en de Switch en biedt de gebruiker ook wat opties om het apparaat naar eigen smaak aan te passen.
Zo heb je meerdere opties wat voor soort D-pad je wil gebruiken. Daarnaast heeft de Trust GXT 1230 Muta ook motion controls en vibration feedback, dus je mist niks op de Switch! Tel daar de accuduur van tien uur bij op en je kan eindeloos en zonder problemen genieten van je games.
trust gxt 414 zamak gaming headsetf1634119042

Trust GXT 414 Zamak

Audio wordt steeds belangrijker in games. Het is dan ook niet zo vreemd dat Sony met de PlayStation 5 hier veel aandacht aan heeft besteed. Door goede audio komen games helemaal tot leven, zoals oorverdovende explosies, en kan je de positie van je tegenstanders al achterhalen voordat je ze ziet. Een goede gaming headset is dan ook onmisbaar voor je gaming setup.
Een goede optie daarvoor is de Trust GXT 414 Zamak. Deze koptelefoon is voor alle platformen te gebruiken, of je nu speelt op PC, de PlayStation 5 of de Xbox One, alles is mogelijk. Op elk platform kan je bovendien genieten van krachtige audio, dankzij de 53mm grote drivers in beide oorschelpen. Over je oren hoef je je geen zorgen te maken, want die zullen comfortabel worden geknuffeld door de grote oorkussens.
Tijdens online games kan je gebruikmaken van de flexibele microfoon, maar voor singleplayer titels kan je de microfoon ook eenvoudig verwijderen en je volledig focussen op de audio die de Trust GXT 414 Zamak produceert.
trust gxt 712 resto pro gaming chairf1634132746

Trust GXT 712 Resto Pro

Wanneer spelers een gaming setup maken, gaat de aandacht vooral uit naar wat er voor hen gebeurt. Of dat nu een monitor, toetsenbord, muis of controller is, maakt niet uit. Maar vaak wordt er vergeten om naar achteren, of beter gezegd naar onderen te kijken: de stoel waar je op gamet. Het is tijdens het gamen onwijs belangrijk om een stoel te gebruiken waar je urenlang comfortabel en ergonomisch op kan zitten, net zoals dat je niet de eerste de beste fiets koopt!
Trust is daarom gekomen met de GXT 712 Resto Pro. Deze gaming chair is op meerdere manieren in te stellen, zodat je er zo comfortabel en gezond mogelijk in kan zitten. De bureaustoel komt daarnaast ook met een kussentje voor je onderrug en eentje voor je nek. Zelfs de armsteunen zijn op vier verschillende manieren in te stellen, waardoor iedereen comfortabel kan gamen in de Trust GXT 712 Resto Pro!
Wil je op de hoogte blijven van alle producten van Trust? Check dan de speciale Trust-pagina op XGN.nl, waarbij je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom de Nederlandse fabrikant en de beste gaming accessoires!

Populair Nieuws