Fortnite Chapter 3 spelers zijn onder indruk van webslingende Spider-Man

News
dinsdag, 07 december 2021 om 10:30
fortnite chapter 3 spider manf1638867889
Eerder deze week is Fortnite Chapter 3 gelanceerd. Samen met de nieuwe map is ook een nieuw karakter geïntroduceerd, namelijk Spider-Man. Spelers zijn meteen onder de indruk van de gameplay-mogelijkheden die de superheld biedt.
Epic Games organiseert wel vaker crossovers met bekende franchises in Fortnite. Sterker nog, er worden maandelijks nieuwe karakters toegevoegd, zoals Nick Fury, Boba Fett en Jinx uit League of Legends. Maar de toevoeging van Spider-Man met de lancering van Fortnite Chapter 3 is wel uniek.
De geliefde superheld is meer dan alleen een simpele skin. Iedereen die met Spider-Man speelt, heeft namelijk ook toegang tot de krachten van het personage, waarbij het slingeren door de straten natuurlijk meteen tot de verbeelding spreekt.
Spelers zijn daarbij onder de indruk van de nieuwe gameplay mechanics. Het web van Spider-Man verbindt zich namelijk daadwerkelijk met gebouwen en andere objecten in de omgeving en niet magisch in de lucht. Ook is het mogelijk om achter auto’s te surfen. Via Twitter laten spelers hun positieve indrukken van het nieuwe karakter in Fortnite achter.

Spider-Man krachten binnenkort voor iedereen beschikbaar

Door de superkrachten van Spider-Man lijkt het personage een enorm voordeel te hebben ten opzichte van andere spelers in Fortnite. Je kan je immers veel sneller door de wereld bewegen aan het uiteinde van een spinnenweb.
Gelukkig zal de mogelijkheid om door de wereld te slingeren binnenkort voor iedereen een mogelijkheid worden, ook als je niet de Spider-Man skin hebt. Vanaf 11 december is het namelijk mogelijk om de Web-Shooters van Spider-Man te bemachtigen voor alle personages. Dat heeft Epic laten weten in een blogpost.