Fortnite Chapter 2 Season 3 update voegt auto’s toe

  De nieuwste update van Fortnite: Battle Royale Chapter 2 brengt aankomende donderdag nieuwe voertuigen met zich mee. Aan de wereld van Fortnite worden bestuurbare auto’s toegevoegd. De wagens zijn binnenkort beschikbaar in Battle Royale.

  Fasten your seatbelts en maak een rondje door de map van Fortnite Chapter 2. Dataminers hebben in de bestanden van de 13.20-update 4 posters gevonden die aankondigen dat Fortnite auto’s krijgt. Op de posters zijn een pick-up truck, vrachtwagen, moderne auto en een racewagen te zien.

  De auto’s werden in de Battle Pass-trailer van Chapter 2 Season 3 al getoond. Ontwikkelaar Epic Games gaf al aan dat de spelers van Fortnite binnenkort met nieuwe voertuigen aan de slag kunnen. Eerder kreeg Fortnite al een aantal voertuigen, zoals een golfkarretje, boot, quad, vliegtuig, helikopter en een soort hamsterbal. Nu komen daar dus auto’s bij.

  In de Chapter 2 Season 3 trailer was te zien dat meerdere spelers in één auto plaats konden nemen. Vanuit het raam en de laadback van de pick-up truck namen spelers zelf vijandige spelers onder vuur. Verder was er, naast de vrachtwagen, moderne auto en racewagen van de poster, een taxi te zien.

  Een nieuw seizoen

  Fortnite Chapter 2 Season 3 bracht deze maand een hoop nieuwe content met zich mee. Seizoen 3 bracht een aangepaste map met zich mee. Na de gebeurtenissen rondom The Device is er een tsunami losgebarsten die de spelwereld deels onderwater zette. Spelers kunnen door te duiken nieuwe locaties ontdekken, op haaien jetskiën en gebouwen op het water bouwen. Daarnaast is er een nieuw fort opgedoken op het water genaamd Fortilla.

  Vorige week maakte ontwikkelaar Epic Games nog bekend dat het de politiewagens, die als decoratie van de map dienen, uit Fortnite te hebben gehaald. De wagens zijn bewust weggehaald en het lijkt op een duidelijke reactie op de protesten tegen de politie in de Verenigde Staten.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.