Fortnite Chapter 2 seizoen 4 brengt Marvel superhelden mét krachten

  Epic Games brengt een bijzondere update naar de game met Fortnite Chapter 2 seizoen 4. In de Nexus War komen de grootste Marvel helden mét hun krachten namelijk naar de game.

  In Fortnite Chapter 2 seizoen 4 breng Epic enorme veranderingen naar de game. Dit maakte Epic Games bekend via een in-game stripboek dat het nieuwe hoofdstuk aankondigt. In het stripboek (te lezen in de game bij de helicarrier kamer) wordt verteld dat het Fortnite eiland Thor en Galactus aangetrokken heeft, waarna Thor de andere Marvel helden opriep om hem tijdens de Nexus War in de strijd te ondersteunen. Op de hulpkreet van Thor kwamen de grootste Marvel helden af die het komende seizoen als speelbare karakters verschijnen.

  Onder andere Wolverine, Iron Man, Storm, Mystique, Doctor Doom, Groot en She-Hulk zullen in Fortnite Chapter 2 seizoen 4 vrij te spelen zijn als je de Battle Pass hebt. De Battle Pass geeft je niet alleen toegang tot de skins van de Marvel karakters, maar laat je ook hun superkrachten gebruiken. Zo kan She-Hulk met een enorme klap een krater in de grond slaan die vijanden van hun stuk brengt, heeft Wolverine zijn iconische klauwen om dood en verderf te zaaien en kan Iron Man vliegen en schieten.

  Bekijk hieronder de Fortnite Chapter 2 Seizoen 4 'Nexus War' trailer:

  Fortnite Chapter 2 seizoen 4 brengt ook Marvel wapens naar de game

  Naast de superkrachen van de helden, kun je in Chapter 2 seizoen 4 ook aan de slag met nieuwe wapens en voertuigen. Zo komt er een Stark Industries energy rifle naar de game en zal Stark Industries ook voor loot supply drones zorgen. Als je deze uit de lucht schiet, kun je nieuwe vaardigheden voor de superhelden vrijspelen, net als nieuwe wapens.

  Fornite Chapter 2 seizoen 4 met Marvel helden niet voor iPhone en iPad

  Voor iPhone en iPad bezitters is er me deze update minder goed nieuws. Zij kunnen namelijk niet met het nieuwe seizoen aan de slag. Er is namelijk nog altijd een enorme strijd gaande tussen Apple en Epic Games rondom de commissies in de App Store. Hierdoor kan Epic Games de update die naar seizoen 4 leidt niet uitrollen op iOS apparaten.

  Of, en wanneer hier een oplossing voor komt, is nog niet bekend.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.