Flinke bonussen voor Moonshiners deze week in Red Dead Online

News
woensdag, 25 maart 2020 om 10:01
red dead online moonshiner updatef1585126503
De meest recente toevoeging aan de catalogus van rollen in Red Dead Online is de Moonshiner. Deze week kunnen spelers lekker veel voortgang boeken met de rol, helemaal nu iedereen thuis zit door het coronavirus.
Goed nieuws voor spelers die nog niet de maximale rang hebben bereikt met de Moonshiner rol. Rockstar geeft alcoholbrouwende cowboys namelijk een bonus van 50 procent meer ervaringspunten voor je rol voor alle Moonshiner Sell, Bootlegger en Story Missions die je hebt voltooid. Heb je de rol nog niet vrijgespeeld, dan kan je dat deze week ook nog eens doen voor maar vijf goudstaven in plaats van de gebruikelijke vijftien. Wil je vervolgens ook nog een gezellige band in je Moonshine Shack, dan kan je die inhuren met 40 procent korting.
Een groot onderdeel van het bestaan van een cowboy is natuurlijk zijn outfit. Je hebt warme en frisse outfits nodig voor de verschillende klimaten die er in het Wilde Westen te vinden zijn, maar misschien nog wel belangrijker is het tonen van je gevoel voor mode. Rockstar erkent dat eindelijk en geeft alle spelers die alle zeven Outfit Slots hebben gevuld gratis een Off-Hand Holster naar keuze. Nu is je look echt compleet.

Nog meer nieuwe PvP-modi

PvP-spelers kunnen sinds vorige week aan de slag met nieuwe variaties op modi uit de Showdown Series en deze week komt er tijdelijk een nieuwe smaak bij. Voor Last Stand is er deze dagen namelijk een optie om je staande te houden met een willekeurig wapen. Ben jij heer en meester met elk schietijzer?
Ondertussen lopen de bonussen die je krijgt voor elke tien rangen gewoon nog door. Sterker nog, het lijkt wel alsof Rockstar heeft geluisterd naar de Nederlandse overheid. Eigenlijk zou de actie namelijk lopen tot 6 april, maar is nu verlengd tot maar liefst 1 juni! Genoeg tijd dus om alle gratis goodies binnen te slepen.

Populair Nieuws