Cadeautjes voor spelers van alle rangen in Red Dead Online

News
woensdag, 11 maart 2020 om 9:39
red dead online 3 10 2020 image 1f1583915718
Rockstar deelt vaak de nodige cadeautjes en bonussen uit door middel van updates in Red Dead Online, maar de veteranen hebben daar vaak vrij weinig aan. Deze week is er alleen iets voor elke speler om naar uit te kijken.
Een gratis wapen of de mogelijkheid om extra snel ervaringspunten te verdienen is leuk voor de beginner in Red Dead Online, maar de doorgewinterde veteraan die al zijn vrije tijd in de digitale versie van het Wilde Westen heeft gestopt zal daar weinig aan hebben.
Daarom deelt Rockstar deze week cadeautjes uit op basis van de Rank die spelers hebben behaald in Red Dead Online tot en met 6 april. Op die manier krijgen spelers in de lagere rangen spullen die ze goed kunnen gebruiken, maar kunnen spelers in de hogere rangen ook van de update genieten. De beloningen die je vrijspeelt per rang zijn:
  • Rank 10: gratis Hunting Bow en een coupon om de Bounty Hunter License te kopen met vijf goudstaven korting
  • Rank 20: coupon voor 50 procent korting op een Shotgun naar keuze en eenzelfde coupon voor een Revolver naar keuze
  • Rank 30: gratis Machete en een coupon voor 50 procent korting op een Repeater naar keuze
  • Rank 40: coupon voor 40 procent korting op een Stable Stall en 40 procent korting op een paard naar keuze
  • Rank 50: een gratis Character Appearance Change, een coupon voor 50 procent korting op elke Coat voor Rank 15 of lager en 40 procent korting op een tent voor je kamp
  • Rank 60 en hoger: een gratis Navy Revolver, een coupon voor 40 korting op een Camp Dog naar keuze, een coupon voor 50 procent korting op een Stable Stall en vijf gratis Moonshine Mash Refills
Nog meer korting in Red Dead Online
Het blijft deze week niet alleen bij al die cadeaus. De schietgrage cowboys onder ons kunnen namelijk Revolver, Repeater en Rifle Ammo kopen met 40 procent korting. PlayStation Plus-abonnees krijgen daarnaast drie gratis Ability Cards naar keuze en spelers die hun account verbinden met Amazon Prime krijgen ook nog eens de Collector’s Bag, een Polished Copper Moonshine Still Upgrade én vijf rangen in de Moonshiner rol.