PlayStation Plus games van april 2020 uitgelekt

  De PlayStation Plus games van april 2020 zijn uitgelekt. De aankondigingstrailer is een dag te vroeg online verschenen en werd alweer snel weer offline gehaald. Toch waren oplettende fans (via Nibel op Twitter) er snel bij en wisten ze de titels online te verklappen. Lees snel verder om te ontdekken welke games er deze maand verschijnen.

  De PlayStation Plus games van april 2020 zijn flinke titels, namelijk Uncharted 4: A Thief's End en DiRT Rally 2.0. Eerstgenoemde titel is de meest recente game van Naughty Dog, de studio die later dit jaar The Last of Us Part II uitbrengt. Het vierde deel in de reeks sluit het verhaal van Nathan Drake af en kreeg toen deze uitkwam een 9.5 in onze review.

  DiRT Rally 2.0 kwam vorig jaar uit en is de nieuwe racegame van Codemasters. In deze uitdagende titel voelt het heerlijk om te racen en kunnen snelheidsduivels tientallen uren plezier beleven aan zowel de single- als multiplayer. De game kreeg in onze review een 8.0.

  PlayStation Plus games van april 2020 volgende week al beschikbaar?

  Op het moment is het nog niet duidelijk wanneer de nieuwe PlayStation Plus games van april 2020 beschikbaar worden gemaakt. Waar dit normaal gesproken de dinsdag na de officiële aankondiging is, valt de eerstvolgende dinsdag op 31 maart. In eerdere situaties besloot Sony de games daarom een week te verlaten, waardoor de nieuwe PlayStation Plus games mogelijk pas vanaf 7 april beschikbaar zijn.

  Dit artikel is op 30 juni 2020 bijgewerkt.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.