Final Fantasy 7 Rebirth krijgt misschien meer Queen’s Blood

News
donderdag, 14 maart 2024 om 7:00
final fantasy 7 rebirth queens bloodf1708617546
Wie bezig is met Final Fantasy 7 Rebirth hoeft zich niet alleen met het hoofdavontuur bezig te houden. Veel fans kunnen bijvoorbeeld erg genieten van een in-game kaartspel genaamd Queen’s Blood. De regisseur van de game laat nu weten dat een uitbreiding van het spel niet is uitgesloten.
Er is in Final Fantasy 7 Rebirth geen gebrek aan minigames. Eén die bijzonder goed valt is Queen’s Blood. Hierin moeten spelers proberen de hoogste score op tafel te hebben, maar dankzij speciale effecten van kaarten is dat geen kwestie van gewoon de hoogste waardes spelen.
De goede ontvangst van Queen’s Blood is ook opgemerkt door Naoki Hamaguchi, de regisseur van Rebirth. Hij houdt het dan ook zeker voor mogelijk dat het spel verder wordt uitgebreid, zo vertelt hij aan Red Bull. Momenteel kun je je deck samenstellen uit 145 verschillende kaarten, wat een redelijk bescheiden aantal is voor een collectible card game.
Hamaguchi benadrukt wel dat er nog geen besluit is genomen over toekomstig werk aan Queen’s Blood. Het team overweegt om er uitbreidingen voor uit te brengen, maar dat staat zeker niet vast.

Hoe speel je Queen’s Blood in Final Fantasy 7 Rebirth

Aan de basis lijkt Queen’s Blood niet al te ingewikkeld, maar kaartspellen kennen vaak een onverwachte complexiteit. Als jij het nog lastig vindt om goed door een potje heen te komen, hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet. Mocht het dan nog niet willen, dan is Final Fantasy 7 Rebirth ook zonder Queen’s Blood een ijzersterke game.