FIFA 23 servers liggen er tijdelijk uit

News
donderdag, 24 augustus 2023 om 11:25
fifa 23f1658388766
Het is momenteel niet mogelijk om even wat pakjes uit te pakken in FUT. De servers van FIFA 23 liggen er momenteel uit door werkzaamheden.
Lange tijd was FIFA een reeks die voornamelijk werd gespeeld door vrienden op de bank. De laatste jaren is de reeks zich alleen steeds meer gaan richten op online games. Dat komt met name door Football Ultimate Team, beter bekend als FUT. In de modus kunnen spelers pakjes uitpakken met daarin kaarten van spelers. Die kunnen ze vervolgens opstellen in hun eigen team en het opnemen tegen de zelfgemaakte teams van andere spelers.
Momenteel is het voor spelers alleen niet mogelijk om online potjes te spelen. De servers van FIFA 23 liggen er momenteel namelijk uit. Op Allestoringen.nl en Twitter komen er veel meldingen binnen van een storing, maar de technische problemen zijn al bekend bij EA. Sterker nog, de uitgever is er zelf verantwoordelijk voor.

Waarom liggen de servers eruit?

Er worden nu namelijk werkzaamheden uitgevoerd aan de servers van FIFA 23. De verwachting is dat de servers weer live gaan rond 13:00 vanmiddag. Vanaf dan is het weer mogelijk om pakjes uit te pakken en jouw voetbal-skills online te testen.

Populair Nieuws