FIFA 23 koppelt progressie in Pro Clubs en Volta

News
dinsdag, 09 augustus 2022 om 11:00
juventus fifa 23f1658820063
Het wordt ietsje makkelijker om progressie te boeken in sommige FIFA-modi. Je hoeft de Pro Clubs en Volta modi namelijk niet meer los van elkaar bij te houden. Als je één van de twee speelt, boek je ook progressie in de ander.
De meeste modi in FIFA staan qua progressie los van elkaar, maar dat gaat veranderen in FIFA 23. Eurogamer meldt dat EA tijdens een presentatie heeft bekendgemaakt dat Pro Clubs en Volta voortaan aan elkaar verbonden zijn. Zo speel je het hele jaar door content vrij in beide modi.
Volgens Richard Walz, de game design director voor beide modi, past deze fusie perfect. Je kunt nu voortgang maken in beide modi, of je nu online speelt of niet. Bovendien kun je nu customisation opties verdienen en vooral ook gebruiken in Pro Clubs, terwijl dat eerder alleen in Volta kon.
Je kunt alleen niet alle customisation opties uit Volta gebruiken in Pro Clubs. Een volledige lijst van wat je wel en niet kunt doen ontbreekt nog. Maar voortaan kun je in ieder geval tattoos en face paint gebruiken in Pro Clubs.

Wanneer is de release van FIFA 23?

FIFA 23 verschijnt op 30 september voor alle platforms (al zal het op de Switch een Legacy Edition zijn). Het is de laatste voetbalgame die EA maakt met de naam FIFA. Vanaf volgend jaar laat het bedrijf die licentie varen en gaat het door onder de naam EA Sports FC. De FIFA zal haar eigen games blijven maken met een andere ontwikkelaar aan het roer.