FIFA 23 behoedt spelers voor kritiek

News
dinsdag, 27 september 2022 om 16:00
fifa 23f1658388766
Soms ga je lekker in een game, andere keren bepaald niet. Wat dan meestal niet helpt is als er ook nog eens commentaar komt op je mindere prestaties. Dat kun je in FIFA nu uitzetten.
Er zijn weinig dingen zo vervelend als die ene laadscherm-tip die na een game over insinueert dat je slecht speelt. Traditioneel gezien heeft FIFA alleen niet eens het geduld om op een laadscherm te wachten voor je kritiek krijgt op je spel. Als onderdeel van de voetbalsimulatie wordt namelijk ook het commentaar dat je op tv zou horen nagebootst bij een potje FIFA, inclusief kritische opmerkingen over je eigen blunders.
Als je het vervelend vond om tijdens het spelen te moeten horen hoe slecht je wel niet was, had je bij vorige FIFA-games de optie om het commentaar uit te zetten. Maar daarmee kan natuurlijk ook een stukje van de ervaring verloren gaan. Spelers die vroeg aan FIFA 23 konden beginnen hebben alleen een handige nieuwe optie in de game ontdekt.

Kan kritisch commentaar uit in FIFA 23?

Het blijkt namelijk mogelijk om alleen kritisch commentaar uit te zetten, meldt Eurogamer. Je commentatoren naar keuze blijven dan gewoon reageren op de wedstrijd, maar wrijven het er niet meer in als jij iets doms doet. Zo kun je ongestoord verder spelen.
FIFA 23 is nu beschikbaar als je een pre-order hebt voor de Ultimate Edition. De meeste spelers moeten nog even wachten tot vrijdag. Dan liggen alle versies van FIFA 23 in de winkel. Je FUT team kun je voor die tijd al samenstellen met de FIFA-app.