Dit is de releasedatum van de FIFA 23 Companion App

News
dinsdag, 13 september 2022 om 13:30
fifa 23f1658388766
Aan het eind van de maand verschijnt FIFA 23, maar je kunt al wat eerder aan de slag met de game. De Web App en Companion App verschijnen namelijk al eerder. Met deze apps kun je alvast werken aan je team voor de FUT modus.
De community manager van EA heeft laten weten wanneer de Web App en Companion App voor FIFA 23 verschijnen. Vanaf 21 september is de Web App beschikbaar, terwijl de Companion App voor Android en iOS een dag later verschijnt. Via deze apps kun je je FUT-team beheren vanaf je smartphone of vanuit een browser.
Vanaf het moment dat de Web App beschikbaar is kun je aan de slag op de transfer-markt. Let wel op: dat kan alleen als je een FUT team hebt in FIFA 22. Als je dat niet hebt, of het hebt verwijderd, zul moeten wachten op de release van FIFA 23 voordat je aan je nieuwe team kunt beginnen.
Om de apps te gebruiken moet je eerst inloggen in FIFA 23 op je console of PC. Vervolgens kun je beide apps gebruiken. Je kunt dan ook een loyaliteitsbeloning claimen die per speler verschillend is, afhankelijk van de geschiedenis van ja account.

Wanneer is de release van FIFA 23

Door alvast aan je team te beginnen in de FIFA 23-apps voordat de game uitkomt, kom je eind deze maand goed beslagen ten ijs. De volledige game is te spelen vanaf 30 september. Als je de Ultimate Edition hebt gekocht kun je al vanaf 27 september aan de slag.