FIFA 22 lijkt op weg naar Game Pass

News
donderdag, 28 april 2022 om 18:00
2022 04 11 fifa 22f1649692465
Het lijkt erop dat FIFA 22 naar Game Pass Ultimate komt. In de Xbox Store staat nu te lezen dat de game beschikbaar is via EA Play, wat is inbegrepen in Xbox Game Pass Ultimate. Dit is alleen nog niet bevestigd.
Twitter-gebruiker Idle Sloth heeft ontdekt dat de productpagina’s van FIFA 22 beweren dat de game speelbaar is via EA Play (via VGC). Dat zou betekenen dat de footie ook via Game Pass beschikbaar moet zijn. Op het moment lijkt dat alleen nog niet daadwerkelijk het geval.
Dat kan natuurlijk betekenen dat de wijziging in de Xbox Store een vergissing is. Maar FIFA 22 hoort wel bij de PS Plus-games van mei. Het lijkt dus niet onwaarschijnlijk dat EA de game ook op Xbox gratis wil aanbieden.
Als FIFA 22 inderdaad via EA Play naar Game Pass komt, kon dat nog wel eens snel te gebeuren staan. De game is namelijk per 3 mei beschikbaar als PS Plus-game. Mogelijk is het de bedoeling dat er voor zowel Xbox als PlayStation rond dezelfde tijd een mogelijkheid komt om FIFA gratis te spelen.

Eén van de laatste FIFA-games?

Het zou zomaar kunnen dat FIFA 22 één van de laatste voetbal-games van EA wordt met de naam FIFA. EA zou namelijk vinden dat ze heel weinig hebben aan de naam FIFA vergeleken met wat het bedrijf betaalt voor de licentie. Mogelijk gaat het bedrijf door met voetbalgames onder de naam EA Sports Football Club.