FIFA 22 is de meest verkochte game in de PS Store van 2021

News
donderdag, 13 januari 2022 om 15:00
fifa 22f1626099250
Sony brengt veel cijfers naar buiten van het afgelopen jaar. Hier zitten ook cijfers tussen van welke game het meest verkocht is via de PlayStation Store. In Europa is dit FIFA 22 en dat is goed nieuws voor EA. De hele lijst staat in een blogpost van Sony.
FIFA 22 is dus een succes op de PlayStation en veel spelers lijken de game dus direct te hebben gekocht via de PlayStation Store. Sony brengt meer cijfers naar buiten, zoals welke games het meest gedownload zijn rond kerst, maar hier staat FIFA 22 niet bovenaan. Wel staat de game ook in die periode hoog in de lijst.

FIFA 22 ondanks problemen populair

Na de lancering van FIFA 22 waren er wel wat fouten aan te treffen in de game, maar dit heeft dus niet zoveel invloed gehad op de hoeveelheid mensen die de game hebben aangeschaft. EA kwam ook al wel snel met een update om problemen op te lossen en is hier nog steeds mee bezig. Onlangs is nog de vierde grote update uitgekomen vol oplossingen van problemen.
Er zit dus zeker nog wel een toekomst in de FIFA reeks. Het leek er even op dat EA de naam van de volgende voetbalgame moest gaan veranderen, maar door een nieuw contract blijven er nog wel even nieuwe FIFA games komen. FIFA 23 komt er dus ook aan. Het moet nog wel blijken of die game het succes van de FIFA-reeks weet vast te houden.