Nieuwe FIFA 22 update fixt keeper en lost 60 bugs op

News
woensdag, 12 januari 2022 om 16:30
fifa 22 hypermotionf1626250746
EA is met een nieuwe grote update gekomen voor FIFA 22. Het is de vierde grote update sinds de lancering van de game en lost een hoop bugs op. De patch notes van de nieuwe update zijn hier te lezen.
PC spelers kunnen momenteel de vierde grote FIFA 22 update downloaden die sinds de lancering van de game is uitgekomen. De nieuwe update lost 60 gevonden bugs op en ook zijn er weer aanpassingen gedaan aan de keeper in de game. De laatste verdediger zal nu meer ballen uit zijn net houden in verschillende situaties.

Wat voor FIFA 22 bugs zijn er opgelost?

Er zijn vooral kleine bugs uit de game gehaald. Er waren bijvoorbeeld animaties die op het verkeerde moment zouden afspelen, spelers die de controle van de verkeerde voetballer overnamen en soms reageerde een speler niet zoals het hoort wanneer de bal over de zijlijn ging. Deze en vele andere bugs zijn dus nu opgelost.
Helaas is de update dus nog niet voor iedereen beschikbaar. EA heeft de update eerst uitgerold naar PC. In de aankomende dagen komt de update ook naar de consoles. Misschien ook beter, want het is altijd mogelijk dat een update juist voor meer problemen zorgt, dus voor console spelers is het misschien niet zo nadelig dat ze een paar dagen langer moeten wachten.
EA heeft meer problemen dan alleen bugs die in de game komen. Onlangs was er nog al veel ophef, omdat bekende FIFA 22 handelaren gehackt werden. EA heeft lang gewacht om iets te doen, maar is onlangs met een verklaring gekomen over de situatie en heeft beloofd dat het bedrijf hier echt wat aan gaat doen.

Populair Nieuws