Fast and Furious 10 release vastgesteld voor 2023

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 11:30
fast and furious 9f1622019123
Fast and Furious 9 is in juni eindelijk in de bioscopen verschenen, maar het gaat nog een tijdje duren voordat de opvolger komt. De release voor Fast and Furious 10 is nu namelijk vastgesteld voor april 2023.
De Fast and Furious-franchise is één van de meest populaire reeksen van het moment. Ondanks dat het meest recente deel in de serie, Fast and Furious 9, niet heel erg sterk werd ontvangen, wist de film toch veel bezoekers naar de bioscoop te krijgen in de Verenigde Staten en China.
Universal Studios is dan ook voorlopig nog niet klaar met de franchise, want er komen nog eens twee films, die samen één grote finale moeten vormen. Daar moeten we alleen nog wel even geduld voor hebben. Entertainment Weekly meldt namelijk dat Fast and Furious 10 pas in april 2023 zal uitkomen. De reden voor het lange wachten komt door vertragingen veroorzaakt door het coronavirus.

Fast and Furious 10 zonder The Rock

Eén van de grote namen die Fast and Furious 9 moest missen was Dwayne ‘The Rock’ Johnson. De populaire acteur heeft namelijk besloten om voorlopig niet meer in de Fast and Furious-films uit de hoofdreeks te verschijnen. The Rock zal dus ook niet zijn opwachting maken in Fast and Furious 10 en 11.
Mogelijk is dat alleen niet het einde van zijn rol in de franchise. Samen met Jason Statham speelde hij in 2019 namelijk in de spin-off Hobbs & Shaw en een sequel voor die film is naar verluidt in ontwikkeling. Wanneer Hobbs & Shaw 2 moet verschijnen is alleen nog onbekend.